• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 26 °C
» »

Bayraklı Belediyesi Vatandaşların Sağlığıyla Yakından İlgileniyor

Bayraklı Belediyesi Vatandaşların Sağlığıyla Yakından İlgileniyor
Bayraklı Belediyesi Doğançay Semt Merkezi'nde kan şekeri ölçümü ve diyabet hastalığı ile ilgili bilgilendirme yapıyor

Bayraklı Belediyesi Doğançay Semt Merkezi'nde kan şekeri ölçümü ve diyabet hastalığı ile ilgili bilgilendirme yapıyor. Evde hasta bakım, loğusa takip, enjeksiyon ve pansuman gibi birçok hizmetin ücretsiz verildiği semt merkezi sağlık birimindeki hizmetlerden yararlanan vatandaşlar buradan mutlu ayrılıyor. 

Bayraklı Belediyesi vatandaşların “sağlığıyla” yakından ilgilenmeye devam ediyor. Farklı noktalarda hizmet veren sağlık merkezlerinde vatandaşlara “ücretsiz” hizmet veren Bayraklı Belediyesi, 28 farklı noktadaki semt merkezleri aracılığıyla da vatandaşların yanında oluyor. Bu kapsamda son yasayla mahalle statüsüne dönüştürülen Doğançay’daki semt merkezi bünyesinde kurulan sağlık biriminde vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti veriliyor. Burada belediye doktorları her çarşamba vatandaşları muayene ederek, yapmaları gerekenler konusunda bilgi veriyor. Gerekli durumlarda da hastanelere yönlendiriliyor. Ayrıca vatandaşlara yönelik kan şekeri ölçümü de yapılıyor. Buraya gelenlere diyabet hastalığı ile ilgili bilgi veriliyor. 

CİDDİYE ALINMASI GEREKİYOR 
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “24 mahallede 28 semt merkezimiz bulunuyor. Bu merkezler belediyemizin birer şubesi gibi çalışıyor. Doğançay mahallemizde sağlık ocağı bulunmuyor. Biz de semt merkezimizin içinde sağlık birimi oluşturduk. Vatandaşlarımız buradan ücretsiz faydalanıyor. Burada şeker ölçümü de yapıyoruz. Şeker ciddiye alınması gereken önemli bir hastalık olarak değerlendiriliyor. Yapılacak ölçümle bu hastalığın tanısı konabiliyor. Biz de bunu yapıyoruz” dedi.

İzlenme: 6705
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78