• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İzmir 21 °C

Bayraklı’da Basketbol Şöleni Tamamlandı

Bayraklı’da Basketbol Şöleni Tamamlandı
Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği, Bayraklı Liseler Arası 3 vs 3 Salon Basketbol Turnuvası birbirinden renkli maçlara sahne oldu

BAYRAKLI’DA BASKETBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI

Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği, Bayraklı Liseler Arası 3 vs 3 Salon Basketbol Turnuvası birbirinden renkli maçlara sahne oldu. Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanan ve 24 takımın mücadele ettiği turnuvada kazanan, “Atatürk’ün gençleri” isimli takım oldu.

Bayraklı’da bulunan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, Gazeteci Çetin Altan Anadolu Lisesi, Bayraklı İmam Hatip Lisesi, Gümüşpala Ticaret Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Bayraklı Lisesi turnuvaya 24 takımla katıldı. 3’e 3 şeklinde tek pota olarak düzenlenen turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Maçlar da profesyonel hakemler görev aldı. 5 gün süren turnuva kazanan “centilmenlik” oldu. Gençler, sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha gösterdi.

ATATÜRK’ÜN GENÇLERİ ŞAMPİYON OLDU!

Rakiplerini tek tek geride bırakan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nden “Atatürk’ün gençleri” isimli takım şampiyonluğa ulaştı. Yine aynı okuldan “Potanın yıldızları” takımı ikinci, Bayraklı Lisesi’nin “Brave Heart” takımı üçüncü, Smyrna Bulls ise dördüncü bitirdi.  

GENÇLERİMİZ YETER Kİ SPOR YAPSIN

Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çocuklarımızın, gençlerimizin spora yönelmesi için çaba gösteriyoruz. Bunun için de ilçemizdeki spor alt yapımızı güçlendiriyoruz. Mustafa Kemal Spor Salonu bu anlamda önemli bir eksikliği giderdi. Burada çeşitli kurslar düzenleniyor. Gençlerimiz yeter ki spor yapsın ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Bunun yolu da spordan geçiyor. Belediyemiz, belli aralıklarla çeşitli turnuvalar düzenliyor. Bayraklı’daki liselilerin katıldığı turnuva centilmence ama bir o kadar da çekişmeli geçti. Tüm gençlerimizi gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.  / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78