• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İzmir 25 °C
» »

Bayraklı'ya Yeni bir Kültür Merkez Geliyor

Bayraklı'ya Yeni bir Kültür Merkez Geliyor
Bayraklı Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandıracak

Bayraklı Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandıracak. İhale süreci tamamlanan ve Postacılar Mahallesine yapılacak 2 bin 300 metrekare kapalı alana sahip kültür merkezi bu yıl sonunda tamamlanarak hizmete girecek. 
Yaptığı fiziki yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Bayraklı Belediyesi, bir kültür merkezinin daha temelini atmaya hazırlanıyor. Postacılar Mahallesine yapılacak kültür merkezi için ihale süreci tamamlanırken, çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak. Yaklaşık 750 metrekare oturma alanına sahip olacak tesis 3 kattan oluşacak. Projede bodrum katında 18, dışarıda 19 olmak üzere 37 araçlık otopark alanı da yer alıyor. Zemin ve 1. katlarda idari ofisler, danışma, çay ocağı bulunacak. Zemin katındaki düğün salonu 450 metrekare, birinci kattaki salon ise 550 metrekare olacak. Bu salonlar vatandaşların mutlu günlerine ev sahipliği yapacak. Ayrıca, burada bir semt merkezi de olacak. 
Projenin ihalesini gerçekleştirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ”Son olarak Gümüşpala Mahallemizde bir kültür merkezi ve sağlık evi projemizi hizmete açtık. Buradan her gün yüzlerce vatandaşımız yararlanıyor. Şimdi de Postacılar Mahallemize üç katlı bir kültür merkezi inşa edeceğiz. Buranın içinde iki düğün salonumuz yer alacak. Bir aksilik olmazsa bu yılın sonuna kadar projeyi tamamlamayı hedefliyoruz. Gerçekten güzel bir proje. Bölgenin düğün salonu ihtiyacını merkezimizle karşılamış olacağız. Belediye olarak ihtiyaca göre projeler üretiyoruz. Bu da onlardan biri. Şimdiden bu projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İzlenme: 7527
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78