• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 19 °C

Bayramda Yola Çıkacak Sürücülere Hayati Uyarılar

Bayramda Yola Çıkacak Sürücülere Hayati Uyarılar
Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kara yollarında yaşanacak trafik yoğunluğuna karşı...

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kara yollarında yaşanacak trafik yoğunluğuna karşı sürücüleri kurallara uyarak dikkatli araç kullanmaya çağırdı.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, bayramda yola çıkacak sürücülere hayati uyarılar yaptı. Tatilde bayram yoğunluğunun büyük oranda arttığını ifade eden Yiyitalp, "Bayramlar, hüzünleri, acıları değil; mutluluk ve sevinçleri paylaştığımız günlerdir. Bayramda trafik kazaları yüzünden hüzün ve acılar yaşamamalıyız. Kurallara uyarak, ne kendi hayatımızı ne de başkalarının hayatını tehlikeye atmayalım" dedi.

KAZALARDA ARTIŞ OLDU

Yaz mevsimi ile birlikte kazalarda artış olduğunu, 9 günlük bayram tatili dolayısıyla seyahatlerde daha dikkatli olunması gerektiğini dile getiren Salih Yiyitalp, şöyle devam etti:

"Ramazan Bayramı dolayısıyla tatile çıkan ve tatilden dönenle birlikte kara yolunda ciddi bir yoğunluk olacak ve trafik artacaktır. Bu bakımdan tatil dönemlerinde kazalar artmakta ve vatandaşlarımız bu kazalarda hayatını kaybetmekte olduğunu görüyoruz. Kazaların büyük sebebi, sıcaktan ve nem oranının artmasından etkilenen sürücülerin dikkatinin dağılmasına bağlı olarak trafik kurallarına uymamak ile aşırı hız uykusuz ve yorgun araç kullanılması da kazaların artmasında önemli bir etkendir."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78