• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İzmir 14 °C

Bergama’ya Yeni Hizmet Binası

Bergama’ya Yeni Hizmet Binası
Bergama Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası temel atma töreni gerçekleşti

BERGAMA’DA YENİ HİZMET BİNASI

Bergama Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası temel atma töreni gerçekleşti. Törene Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Önceki Dönem Başkanları Macit Gönlügür, Ali İhsan Süter, Bergama Emniyet Müdürü Ayhun Yumrukkaya, BERTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, meslek odaları başkanları ve ilçe siyasi parti başkanları katıldı.

Törende ilk sözü alan Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak, törene katılan misafirlere hoş geldiniz konuşması yaparak yeni hizmet binamızda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulundu. Konuşmasının ardından sözü Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’e bıraktı.

Ürper, Bergama Ticaret Odası hizmet binasının 1957 yılından bu zamana hizmet verdiğine dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti: “Odamızın uzun yıllardan beri hizmette olması ve yeni ihtiyaçlarda yetersiz olmasından dolayı yenilenmesine karar aldık. Aslında bizler bu yenilenmeyi daha öncelerden de konuşuyorduk; ancak nasip bugüneymiş. İnşaatın ön çalışmalarında bizlere destek olan yönetim kurulu ve meclis üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Diğer yandan inşaatın ilerlemesi aşamasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu Üyemiz Azam Ziya Güç ve Meclis Üyemiz Basar Yazıcı’ya özellikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yeni ve çok amaçlı hizmet binamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ürper’in ardından Ticaret Odası Önceki Dönem Başkanları da yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konuşma için söz alan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası’nın uzun süredir hayal ettiği ve sonunda gerçekleştirdiği yeni hizmet binasında emeği geçen herkesi kutladığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Proje levhasında da gördüğünüz üzere Bergama’ya yakışır şık ve işlevsel bir oda inşaatı olacak. Bu yeni hizmet binasının ilçemize ve ticaret odası üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gönenç’in ardından söz alan Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan: “Göreve başlamamın üzerinden 8 ay geçti. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fikret Ürper ile yeni oda binası için birçok kez toplanarak istişarelerde bulunmuştuk ve şimdi de yeni hizmet binasının temeli atlıyor. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve yeni hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından temel atma duası yapılarak kurban kesildi. Kurban kesimi sonrası temel atma töreni gerçekleştirildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78