• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C

Birtan Saka, Turu Geçeceğiz

Birtan Saka, Turu Geçeceğiz
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turu ilk maçında Finlandiya ekibi Joensuun Kataja'ya deplasmanda 82-70 yenilmelerine rağmen, turu geçerek gruplara kalacakla

Birtan saka, Turu Geçeceğiz

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turu ilk maçında Finlandiya ekibi Joensuun Kataja'ya deplasmanda 82-70 yenilmelerine rağmen, turu geçerek gruplara kalacaklarına inandıklarını bildirdi.

Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının tarihinde ilk kez bir Avrupa kupası maçına çıktığını, dün oynanan maça Joensuun Kataja karşısında avantajlı bir skor elde etmek için mücadele ettiklerin, ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

İlk 3 periyotu üstün götürdükleri maçta farkı 17 sayıya kadar çıkardıklarını ifade eden Saka, 4. periyotun başlaması ile birlikte özellikle maçın hakeminin kötü bir yönetim gösterdiğini savunarak bunun sonucunda da dengesi bozulan takımlarının 12 sayılık bir farkla sahadan mağlup ayrıldığını ifade etti.

Aliağa'da 2 Ekim Salı günü oynanacak rövanş maçına takımdaki sakat oyuncuların iyileşmesiyle tam kadro çıkacaklarını belirten Saka, "Salı günü oynayacağımız rövanş maçında Finlandiya ekibi Joensuun Kataja'yı 12 sayının üzerinde farklı bir skorla mağlup ederek gruplara kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aliağa'da seyircimizin de desteğiyle gruplara kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Aliağa Petkim, rakibini elemesi durumunda (B) Grubu'nda Krasnye Krylia Samara (Rusya), Keravnos Nicosia (Kıbrıs Rum Kesimi) ve CSU Asesoft Ploiesti

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78