• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İzmir 14 °C

BMW 3 Serisi Yenilendi

BMW  3 Serisi Yenilendi
Üstün sürüş dinamikleri, segmentinin ötesine geçen teknolojik, güvenlik donanımlarıyla efsaneleşen BMW 3 Serisi Sedan, yeni gövdesi ve donanımlarıyla BMW tutkunlarının heyecanını arttırıyor.

BMW"NİN EFSANE 3 SERİSİ YENİLENDİ

 Üstün sürüş dinamikleri, segmentinin ötesine geçen teknolojik, güvenlik donanımlarıyla efsaneleşen BMW 3 Serisi Sedan, yeni gövdesi ve donanımlarıyla BMW tutkunlarının heyecanını arttırıyor.

Yenilikçi teknolojileriyle yıllardır rakiplerinden birkaç adım önde bulunan BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring, benzersiz sürüş özellikleri ve kışkırtıcı dış tasarımlarıyla bir kez daha adından söz ettirmeye hazır.

Geliştirilmiş ve genişletilmiş motor seçenekleri ve BMW EfficientDynamics anlayışıyla yenilenen BMW 3 Serisi, sürüş keyfi, güvenlik ve konfor ayrıcalıklarının yanı sıra düşük yakıt tüketimi ve egzoz emisyon oranıyla da hem kullanıcının hem de çevrenin dostu.

Yenilenen BMW 3 Serisi"nin ön ve yan tasarımında kullanılan dinamik hatlar ve uzatılmış çizgilerle, tasarımın etkileyiciliği arttırıldı. Yenilenen ön tasarım ve far grubuyla birlikte dikkat çekici arka tasarımı, 3 Serisi"nin göz alıcılığını pekiştiriyor.

Ergonomik iç tasarım ve kullanışlı ön konsol zarafet ve şıklığı, BMW 3 Serisi"nin iç tasarımıyla birleştiriyor. Sürücünün kolay kullanımına yönelik olarak tasarlanan kontrol  düğmeleri maksimum ergonomi sunuyor.

Yeni nesil işletim sistemi BMW iDrive ile birlikte opsiyonel navigasyon sistemleri kolay bir kullanım sunuyor. BMW ConnectedDrive ile entegre edilmiş yol yardım sistemleriyle BMW 3 Serisi sahibi olmak artık çok daha keyifli.

GELİŞTİRİLMİŞ MOTOR SEÇENEKLERİ

BMW 330d için yeni geliştirilen sıralı6 silindirli dizel motor, alümünyum yapısı, üçüncü nesil piezo enjektör sistemi ve common rail enjeksiyon sistemiyle birlikte, türbin geometrili turboşarj sistemini kullanıyor.

Maksimum 245bg"lik güç ve 520 Nm"lik tork değerleriyle 330d, konfor, güç ve yakıt tüketimini BMW logosu altında bir kez daha buluşturuyor. EU5 normlarına uygun egzoz emisyon oranları da yeni BMW 3 Serisi"nin doğaya olan saygısının bir göstergesi.

BMW 318i ve BMW 335i"ye kadar değişen 5 benzinli ve 5 dizel motor seçeneğiyle, geniş bir alternatif yelpazesi sunan yeni BMW 3 Serisi, tüm versiyonlarda BMW EfficientDynamics anlayışı, Fren Enerji Sistemi, Start- Stop fonksiyonu, vites değişim noktası, otomatik hava girişleri özelliklerini sunuyor.  

Optimize edilmiş vites değiştirme dinamikleri 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği artık BMW 318d için de sunuluyor.

Optimize edilmiş dört çeker sistemi BMW xDrive sürüş dengesini, sürüş dinamiklerini ve çekiş gücünü arttırıyor. Kontrollü fren müdahale ve tork dengeleme özellikleri ile birlikte gelen yeni ilave DSC sistemi virajlardaki sürüş dengesini arttırırken, xDrive sürüş özellikleriyle de BMW"nin dinamik kullanımını benzersiz kılıyor.

BMW 335i Coupé ve BMW 335i Cabrio modellerinde kullanılan çift debriyajlı 7 ileri otomatik şanzıman, yüksek silindirli motor alternatifleri için tasarlanmış olup, eşsiz bir kullanım sunuyor. Maksimum dinamizm ve performanslı kullanım sunan bu yepyeni şanzımanla birlikte azaltılmış yakıt tüketim değerleri, BMW Group"un BMW EfficientDynamics anlayışıyla ortaya çıkan farkını bir kez daha gözler önüne seriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78