• BIST 9524.59
  • Altın 2487.553
  • Dolar 32.5322
  • Euro 34.693
  • İzmir 18 °C

‘Bol Bol Basketbol’ Projesi Türkiye’ye Örnek Oluyor.

‘Bol Bol Basketbol’ Projesi Türkiye’ye Örnek Oluyor.
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner öncülüğünde yapılan projelerin içerisinde ilimizde başarıyla yürütülen ‘Bol Bol Basketbol’ projesi Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yılın örnek projesi seçildi.

‘Bol Bol Basketbol’ Projesi Türkiye’ye Örnek Oluyor.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner öncülüğünde yapılan projelerin içerisinde ilimizde başarıyla yürütülen ‘Bol Bol Basketbol’ projesi Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yılın örnek projesi seçildi.
 
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in başlattığı 'Projeli Yönetim Modeli' ile ilklere imza atılan ilimizde yapılan projeler hem diğer illere örnek, hem de öncü olmaya devam ediyor. Vali Güner, bu projelerden biri olan ‘Bol Bol Basketbol’ projesi sorumlusu Afyonkarahisar Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale'yi makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında Vali Güner'e bilgiler aktaran Basketbol İl Temsilcisi Demirkale konuşmasında proje kapsamında 13 Mayıs 2016 tarihinde İzmir’de yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcileri toplantısında projenin sunumunun yapıldığını ve il temsilcilerine bu projenin uygulanması yönünde Federasyon tarafından tavsiyede bulunulduğu belirtildi.

 İzmir'de yapılan toplantı sonrasında Türkiye'de örnek seçilen proje'den dolayı Federasyon Başkanı adına Alt Yapılar Direktörü Necati Güler tarafından kendisine plaket takdim edildiğini belirten Afyonkarahisar Basketbol İl Temsilcisi olarak Feyzullah Demirkale, bu projenin aynı zamanda Uşak Valiliğince de uygulanması için Federasyondan bu projenin talep edildiğini, Vali Hakan Yusuf Güner’in de bu konuda destek verdiğini aktardı.

Bu projeye 13-18 yaş gurubunda 1.620 sporcunun katıldığını ifade eden Demirkale, 16 Mayıs 2016’da başlayıp 3 Haziran 2016'ya kadar devam edecek proje, Avrupa Birliği Projeleri sorumlusu Emir Turan'ın katılımıyla 3 Haziran’da yapılacak olan ödül töreni ile sona ereceğini belirtti.

 Bu projenin paydaşlarının Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olduğunu söyleyen Demirkale, Vali Hakan Yusuf Güner’ verdiği destek ve katkılarından dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol İl Temsilcisi olarak teşekkürlerini arz etti.

 Elde edilen bu başarından dolayı Basketbol İl Temsilcisi olarak Feyzullah Demirkale'nin nezdinde projeye destek veren herkese teşekkür eden Vali Güner, Afyonkarahisar için birçok ilklere imza attıklarını belirtirken, bu ilde başlatılan ve yürütülen projeler sayesinde Afyonkarahisar'ın daha ileriye taşındığını ve daha çok isminden bahsedildiğini söyledi. Bir ve beraber olunduğunda bu başarıların devam edeceğini vurgulayan Valimiz Güner, inşallah bu ve bunun gibi örnek projelerin devamının geleceğini sözlerine ekledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78