• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İzmir 20 °C

Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı

Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı
Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliği ile ilki geçtiğimiz yıl gerçekleşen Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması’nın ikincisi için başvurular başladı.

BORNOVA INSTAGRAM FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliği ile ilki geçtiğimiz yıl gerçekleşen Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması’nın ikincisi için başvurular başladı. Bornova ilçe sınırları içindeki doğal, kültürel ve sosyal yaşamı anlatan karelerin yer alacağı yarışmaya başvurular 12 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında www.instagram.com adresinde gerçekleşecek.

Bornova Belediyesi’nin Yaşar Üniversitesi ile işbirliği yaparak düzenlediği 2. Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması başladı. İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen yarışmada fotoğrafseverler, Bornova’daki yaşamı nasıl algıladıklarını fotoğraf aracılığı ile ifade edecek. Yaratıcı düşünceyi geliştirilerek fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma 15 yaşını doldurmuş, herkese açık.

DERECEYE GİREN FOTOĞRAFLAR SERGİLENECEK

Hayatın içinden çekilen karelerin öne çıkacağı yarışmaya katılım için, @yasaruniv ve @bornovabld Instagram hesaplarının takip edilmesi ve #yasaruniversitesi  #bornovabizimevimiz hashtag’lerinin yazılması gerekiyor. Katılımcılar sadece kendi çektikleri  fotoğrafları yarışmaya katılabilecek. Jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme sonunda sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde sergilenecek.

12 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya katılmak isyen fotoğraf severler www.bornova.bel.tr  ile www.yasar.edu.tr internet adreslerinden yarışma koşulları hakkında detaylı bilgi alabilecek.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ:

Birincilik Ödülü:  Sony A6300 16-50 KİT Aynasız dijital fotoğraf makinası
İkincilik Ödülü: LG G5 Akıllı cep telefonu
Üçüncülük Ödülü: GO PRO HERO 4
Mansiyon Ödülü: Fuji Film Instax Mini 8 Kamera

/ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78