• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C
» »

Bornova’da Proje Ve Hizmetler Değerlendirdi

Bornova’da Proje Ve Hizmetler Değerlendirdi
Bornova’da proje, hizmet ve çalışmalar mahallelerde yapılan toplantılar sonrasında belirleniyor.

Bornova’da proje, hizmet ve çalışmalar mahallelerde yapılan toplantılar sonrasında belirleniyor. Bu kapsamda Bornova’nın 45 mahallesine periyodik ziyaretler düzenleyen Başkan Olgun Atila bu kapsamda; Egemenlik, Işıklar ve Gökdere Mahallelerini de ziyaret etti. Önce muhtarlardan bilgi alan Atila vatandaşların öneri ve isteklerini de dinledi.

Bornova Belediye Başkanı’nın katılımcı anlayış doğrultusunda başlattığı mahalle ziyaretleri sürüyor. İlçedeki 45 mahalleyi periyodik olarak ziyaret eden Başkan Atila bu hafta Işıklar, Egemenlik ve Gökdere mahallerindeydi. Önce muhtarlardan gerekli bilgileri alan Atila daha sonra esnaf ve vatandaşlarla değerlendirmeler yaptı. Bu güne kadar yapılan proje ve hizmetlerin ele alındığı buluşmalarda yeni öneri ve istekler de gündeme geldi.

Muhtarlar da vatandaş da memnun

Egemenlik Mahallesi Muhtarı Osman Kasap Bornova’da hizmet ve projelerin “ortak akıl” ilkesiyle gerçekleştiğini belirterek, “Bu anlayışı hem biz hem de vatandaşlarımız destekliyor. Hep birlikte mahallemize bugüne kadar yapılanları değerlendirdik. Yeni ihtiyaçlar doğrultusunda yapılması gereken proje ve hizmetleri belirledik. Başkan Olgun Atila ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi’nin proje ve hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Işıklar Mahalle Muhtarı Necati Karabulut da şöyle konuştu: “Çalışmalar başlamadan bizim ve vatandaşlarımızın görüşlerinin sorulması çok güzel bir uygulama. Bu hizmet odaklı anlayış güzel projelerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Mahallemize gösterilen ilgi ve alaka bizi mutlu ediyor.”

Gökdere Mahalle Muhtarı Atanan Budak da , “Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’nın ziyaretinden memnuniyet duyduk. Yapılan hizmetler çok güzel. Gökdere’de Bornova Belediyemiz çok güzel ve büyük etkinlikler yaptı. Yeni proje ve hizmetleri de birlikte belirledik” dedi.

İzlenme: 4227
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78