• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İzmir 17 °C

Brassolıst Aliağa Konseri...

Brassolıst Aliağa Konseri...
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türkiye’nin gelecek vaat eden genç sanatçılarından Ceren Gündoğdu’nun solistliğini yaptığı ‘Brassolist’ adlı caz müzik toplulu
‘BRASSOLİST’TEN  MÜZİK ZİYAFETİ 
 
Türkiye’nin gelecek vaat eden genç sanatçılarından Ceren Gündoğdu’nun solistliğini yaptığı ‘Brassolist’  adlı caz müzik topluluğu, Aliağa’da unutulmaz bir konser verdi.
 
 
DİNLEYENLERİN KULAKLARININ PASINI SİLDİ
Aliağa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde, Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan grubun sevilen solisti Ceren Gündoğdu,  dünya müziklerinden başlayıp bilinen caz standartlarına uzanan repertuarındaki eserleri dinleyicileriyle bütünleşerek okudu.
 
Evrensel bir kimliğe sahip olan caz müziğinin en güzel örneklerini başarı ile seslendiren Ceren Gündoğdu ile birlikte; enstrümanlarını yetenekleriyle adeta konuşturan grup,  dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.
 
Güzel sesi ve sempatik tavırlarıyla gönüllere taht kuran Ceren Gündoğdu’nun solistliğinde,  trombon’da Dilan Selek, korno’da Kübra Çadırcıoğlu, trompet’te Onurcan Çağatay ve tuba’da  Ertan Şahin’in yer aldığı  grup başarılı  sahne performansı ile dinleyicileri kendinden geçirdi.
 
Dillere pelesenk olan şarkıları seslendiren ve salonu dolduran müzikseverlerle kurduğu sıkı bağ ile dinleyicilerin şarkılara katılmasını sağlayan Ceren Gündoğdu, konseri daha da coşkulu bir hale getirdi.
 
ALİAĞALILARDAN TAM NOT ALDI
Zengin repertuarının yanı sıra; Anadolu'nun en güzel türkülerini de kendilerine has bir üslupla seslendiren grup,  caz standartlarını hem geleneksel, hem de funk, soul ve R&B çizgisinde yorumladı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan grup, caz müziğine gönül veren Aliağalılardan tam not aldı.
 
Aliağa Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Volkan Severcan, konser sonunda ayakta alkışlanan gruba verdikleri müzik ziyafeti için teşekkür ederek,  Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.
 
SEVERCAN: ETNKİNLİKLERİ SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE DUYURUN
Sahnede bir konuşma yapan Volkan Severcan, Aliağalılara sosyal medyayı kullanma çağrısında bulundu. Türkiye’de eşi benzeri olmayan kültürel ve sanatsal aktivitelerin Aliağa’da gerçekleştirildiğini vurgulayan Severcan, “Hem Aliağa’da hem de Aliağa yakınlarında yaşayanlar için bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. 14 aydır Aliağa’ya olağanüstü şovları getirmeye çalışıyoruz. Kültür sanat tutkunlarından en büyük ricam, yapılan etkinliklerin duyurulmasında sosyal medyayı etkin kullanmalarıdır. Çünkü bu organizasyonları engellemeye çalışan çok büyük bir kitle var. Onlar sosyal medyayı o kadar çok kullanıyorlar ki Aliağa’da hiçbir aktivitenin yapılmaması için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Ama burada yapılan etkinliklerden keyif alanlar bunu sosyal medya aracılığı ile duyursunlar” diyerek, Aliağalılardan destek istedi.
 
Sanatçı Ceren Gündoğdu, konser sonrası grubu adına yaptığı açıklamada; caz müziğine değer katan bir organizasyonda yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi: “Bizim için çok özel ve çok güzel bir gece oldu. Hem seyirci hem de atmosfer güzeldi. Brassolist olarak Aliağa’da tekrar sahne almayı isteriz. Müziğe ve sanata verdiği desteklerden dolayı Aliağa Belediyesi’ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” 
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78