• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İzmir 22 °C

Bu hafta Rakibimiz Trabzonspor

Bu hafta Rakibimiz Trabzonspor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Türkiye Kupası nedeniyle bir haftalık aranın ardından Beko Basketbol Ligi’nin 19. haftası, hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak. 4 Şubat’ta evinde oynadığı ve kaybettiği Anadolu Efes maçının kural hatas
BEKO BASKETBOL LİGİ’NİN 19. HAFTASINDA ALİAĞA PETKİM’İN RAKİBİ TRABZONSPOR

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Türkiye Kupası nedeniyle bir haftalık aranın ardından Beko Basketbol Ligi’nin 19. haftası, hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak.  4 Şubat’ta evinde oynadığı ve kaybettiği Anadolu Efes maçının kural hatası nedeniyle iptal edilmesiyle moral bulan Aliağa Pektim evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Trabzonspor maçını play-off iddialarını sürdürmek için kazanmaları gerektiğini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren özellikle büyük maçlarda yaşadıkları hakem hatalarını yaşamak istemediklerini söyledi.   

26 ŞUBAT PAZAR ENKA SPOR SALONU’NDA SAAT 16.00’DA
Anadolu Efes ile oynadığı maçı tekrar edileceği için şu anda bir maçı eksik olan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon bir dönem Aliağa Petkim’i çalıştıran Halil Üner’in başında olduğu Trabzonspor’u ağırlayacak.  26 Şubat Pazar günü Enka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Saat 16.00’da başlayacak. 19. Hafta öncesi Aliağa Petkim 26 puanla 9. sırada yer alırken ligde zor günler geçiren Trabzonspor ise 22 puanla 15. sırada yer alıyor.
 
BAŞKAN EREN; “PLAY-OFF İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İÇİN KAZANMALIYIZ”
Ligde son olarak TOFAŞ’ı mağlup ettiklerini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren Trabzonspor’u yenecek güçte olduklarını söyledi.  Saha ve seyirci avantajını kullanarak play-off iddiasını devem ettirmek istediklerini belirten Eren; “Takımımızın 17 haftalık performansında memnunuz. Bu sezon mutlaka play-off oynayarak bir ilki başarmak istiyoruz. Takımımızda her şey yolunda. Pazar günü evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçını mutlak kazanmak istiyoruz. Saha avantajımızı kullanarak seyircimizin de desteği ile kazanacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi salonumuzu doldurması bekliyorum.”dedi.  
 
ALIN TERİMİZ ÇALINMASIN
Özellikle büyük takımlarla yapılan maçlarda hakemlerin takdir haklarını büyük takımlardan yana kullandıklarını dikkat çeken Başkan Uğur Eren; “Ligde ve kupada uğradığımız haksızlıklar canlı yayında tüm basketbol severlerin gözü önünde yaşandı.  Kulüp olarak kısıtlı bir bütçeyle Türk basketboluna renk katmaya, basketbolun yaygınlaşmasına çalışan bir kulübüz. Hakemlerden adil olmalarını ve gördüklerini çalmalarını, düdük çalarken büyük küçük ayrım yapmamaları en büyük dileğimiz. Alın terimizin yanlış düdüğe kurban edilmesine seyirci kalamayız. Maçlarımızda hakem hatası yaşamak istemiyoruz.”dedi.  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78