• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İzmir 25 °C

Buca’da Zam Coşkusu

Buca’da Zam Coşkusu
Buca Belediyesi temizlik işçilerine yüzde 16’ya varan iyileştirme zammı yaptı. Zammı coşkuyla karşılayan işçiler Belediye önünde toplanıp, slogan atarak Belediye Başkanı Levent Piriştana’ya teşekkür etti

BUCA’DA ZAM COŞKUSU

Buca Belediyesi temizlik işçilerine yüzde 16’ya varan iyileştirme zammı yaptı. Zammı coşkuyla karşılayan işçiler Belediye önünde toplanıp, slogan atarak Belediye Başkanı Levent Piriştana’ya teşekkür etti. Her zaman işçinin emekçinin yanında olduklarını belirten Başkan Piriştina, “Bizler iş garantisi vererek, hak ettiğiniz rakamı almanız için yoğun çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Buca Belediyesi, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli 385 işçisine yüzde 16’ya varan iyileştirme zammı yaptı. Zam karşısında mutlu olan işçiler Başkan Levent Piriştina’ya teşekkür için Belediyeye yürüdü. Sloganlarla Belediye hizmet binasına gelen işçileri balkondan gören Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, gurur ve şaşkınlıkla aşağı inip işçisiyle kucaklaştı.

DİSK Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, DİSK Genel-İş Sendikası iş yeri temsilcileri ve temizlik işçilerinin katıldığı teşekkür ziyareti “Buca seninle gurur duyuyor”, “En büyük Başkan Levent Başkan” sloganları eşliğinde gerçekleşti.

Başkan Piriştina’ya işçiler adına çiçek sunup, teşekkür eden işçiler, emeğin yanında bir yönetime sahip oldukları için çok şanslı olduklarını, bugüne kadar ki en büyük zammı aldıklarını söyledi.

İşçilerin coşkulu tezahüratları ve çiçekleriyle karşılaşan Başkan Levent Piriştina, ”Biz olması gerekeni yaptık ama bu güzel sürpriziniz bizlere moral verdi. Güne her gün bir şehit haberiyle uyandığımız bu günlerde bir nebze de olsa geleceğimiz ile ilgili de ümit verdi. Bu sadece sizin ve ailelerinizin ekonomisine değil, Buca Belediyesi’nin tüm emekçilerine ve yöneticilerine de ciddi bir moral kaynağı oldu. Bu mücadelede en yakın yol arkadaşlarım hatta en önde yürüyecek olan sizlersiniz. Tek bir şey istiyoruz oda barış, huzur, eşit ve hakça bir düzen istiyoruz. Bizler şanslıyız böylesine duyarlı bir emek sınıfına sahibiz. Bizler iş garantisi vererek hak ettiğiniz rakamı almanız için yoğun çaba sarf ediyoruz. Gönlümüz bundan da fazlasını vermekte ama Buca halkının fedakarlıkları, kurumumuzun tasarruflu ve tutumlu duruşu ile yapabileceğimiz buydu” diye konuştu.

İşçiler, teşekkür konuşmalarının ardından mahalle ziyaretleri için Belediyeden ayrılan Başkan Piriştina’yı aracına kadar coşkulu tezahüratlarıyla uğurladı. / EGE BASIN GRUBU

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78