• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İzmir 23 °C

Burak Bıyıktay, kazanmak İstiyoruz

Burak Bıyıktay, kazanmak İstiyoruz
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in Başantrenörü Burak Bıyıktay, "Galatasaray Medical Park maçı kendi basketbolumuzu ileri götürmek ve takım olab

Aliağa Petkim Kazanmak İstiyor

 

BURAK BIYIKTAY, KAZANMAK İSTİYORUZ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in Başantrenörü Burak Bıyıktay, "Galatasaray Medical Park maçı kendi basketbolumuzu ileri götürmek ve takım olabilmek adına bizim için önemli bir maç olacak" dedi.

Bıyıktay, lig öncesi Avrupa ve Spor Toto Türkiye Kupası maçlarında aldıkları mağlubiyetler nedeniyle ligin ilk maçında Hacettepe Üniversitesi'ne karşı büyük stres altında oynadıklarını ancak lige galibiyetle başlamasını bildiklerini söyledi.

Bıyıktay, şöyle konuştu: "Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu hafta çok zor bir deplasmanda, kaliteli bir kadroya sahip olan Galatasaray'a karşı oynayacağız. Çok fazla sakat oyuncumuz var ancak Galatasaray'ın da sakat oyuncu sayısının fazla olduğunu biliyoruz. Biz de bu maçta Shumpert ile birlikte Taguan Dean Galatasaray'a karşı oynamayacak. İyi basketbol oynayarak elimizden gelen her türlü mücadeleyi ortaya koyacağız. Galatasaray takımının kendisine göre artıları var. Galatasaray, Beko Basketbol Ligi'nde en iyi kadroya sahip üç takımdan biri. Kadrolarına büyük yatırımlar yaptılar. Yeni bir kadro ve başarılı bir başantrenörleri var. Biz onlarla bütçe olarak kıyaslanamayız ama sahada bütçeler mücadele etmiyor. Eksikliklerimizi gidererek maça iyi hazırlanacağız. Kazanırız, kaybederiz çok önemli değil ama galip gelmek için elimizden geleni ortaya koyacağız."

"GEÇEN SEZON ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARIYI TEKRARLAMAK İSTİYORUZ"

Ligde üst sıraları zorlayacak kadroya sahip olduklarını savunan Bıyıktay, "Sezona galibiyetle başlamamız bu anlamda atılan önemli bir adımdı. Bizim tam takım olmamız Shumpert'in de aramıza katılması ile 10-15 gün sonra gerçekleşecek. Önümüzdeki maçların ardından geçen sezon elde ettiğimiz başarıyı tekrarlamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Aliağa Petkim, Beko Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında 20 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Apdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78