• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İzmir 25 °C

Çevreci eczacılar ağaç dikti...

Çevreci eczacılar ağaç dikti...
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / ÇEKOOP Başkanı Eczacı Şule İlkkurşunlu; “Herkesin dikili bir ağacı, her kurumun dikili bir ormanı olmalı” dedi.
ÇEVRECİ ECZACILARDAN AĞAÇ DİKME SEFERBERLİĞİ
 
ÇEKOOP Başkanı Eczacı Şule İlkkurşunlu; “Herkesin dikili bir ağacı, her kurumun dikili bir ormanı olmalı” dedi.
 
Atık İlaç Hareketiyle adını tüm Türkiye’ye duyuran Çevreci Eczacılar Kooperatifi ÇEKOOP,  daha sağlıklı bir dünya için bu kez Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak, İzmir’in Urla ilçesi Kadıovacık mevkiinde 1000 fidanlık bir koru oluşturdu.
 
2010 yılında kurulan İzmir merkezli ÇEKOOP, evlerimizdeki kullanılmayan ilaçların toplanması ve imhası üzerine EDAK  ile birlikte yaptıkları çalışmalar ile adını birçok kez duyurdu.  Daha sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya için yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha ekleyen ÇEKOOP,  Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak İzmir’in Urla ilçesi Kadıovacık mevkiindeki ağaçlandırma çalışmalarına destek oldu. Bu bölgede 1000 fidanlık bir koru oluşturdu.  Fidan dikim etkinliğine 72 çevreci eczacı katıldı.
 
Fidan dikim etkinliği sırasında konuşma yapan Çevreci Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Şule ilkkurşunlu, “bizler sadece eczacılık yapmıyoruz, çevremizi de düşünüyor ve ağaç dikiyoruz.   Bu ağaçların bakımı için bölge halkının istihdamına da ciddi anlamda vesile oluyoruz. Dünyamızın geleceği böyle insanlar sayesinde devam edecek.  Adım adım ÇEKOOP Ormanımızı oluşturuyoruz, herkesin dikili bir ağacı, her kurumun dikili bir ormanı mutlaka olmalı” diye konuştu. İlkkurşunlu, ÇEKOOP olarak kentin ağaçlandırılmasına desteklerinin devam edeceğini, sevdikleri için ÇEKOOP ormanına katkı koyarak fidan dikmek isteyenlerin  0506 147 9083 numaralı telefondan Yönetim Kurulu Asistanı Sezgi Kocabıyık ile bağlantıya geçebileceklerini de  sözlerine ekledi.
 
Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk de, ağaçlandırma çalışmalarına yaptıkları katkılardan dolayı Başkan Eczacı Şule İlkkurşunlu’ya anı plaketi takdim etti.  Orman Bakanlığı ile birlikte yapılan çalışma ile bu sahaya yaklaşık 1 milyon 200 bin fidan dikildiğini söyleyen Öztürk,  bunun 550 bin fidanlık kısmının ise Ege Orman Vakfı ile işbirliği yapan kişi, kurum, kuruluş, dernekler tarafından yapılan bağışlardan oluştuğunu belirtti.   Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber    
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78