• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İzmir 22 °C

Cihat Kora Lisesi’nden 10. Yıl Coşkusu

Cihat Kora Lisesi’nden 10. Yıl Coşkusu
İzmir’in başarılı okulları arasında yer alan Cihat Kora Anadolu Lisesi yeni mezunlarını verd

CİHAT KORA LİSESİ’NDEN 10. YIL COŞKUSU

İzmir’in başarılı okulları arasında yer alan Cihat Kora Anadolu Lisesi yeni mezunlarını verdi. 10. Dönem mezunlarını vererek gururlu bir işe imza attıklarını dile getiren Cihat Kora Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Yetişken, tüm öğrencilerine yeni hayat yolunda başarılar diledi. Törene Hayırsever Cihat Kora ve ailesi, öğrencilerin aileleri katıldı.

HAYAT YENİ BAŞLIYOR

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Cihat Kora Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Yetişken, mezun olan öğrencilerine seslenerek, “Yeni hayat şimdi başlıyor. Hepiniz başarılı ve umut dolu bir gelecekle ileriye yürümelisiniz. Geleceğe ışık olacak siz gençler hedeflerinizi bilimsel ve pozitif bilimin getirdiği yeniliklerle birlikte belirleyin. Ülkenin geleceği siz gençlerin elindedir. Üniversite hayatı ve ondan sonra iş hayatınızda mutlu olacağınız meslekleri seçin. Hedeflerinizi gerçekçi ve ulaşılabilir seviyede tutun. Bunları yaptığınız takdirde başarı kendiliğinden gelecektir” diye konuştu.

ÇAĞDAŞ VE ATATÜRKÇÜ ANLAYIŞ

10. kez mezun vererek elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Cihat Kora Anadolu Lisesi’nin hayırseveri olan Cihat Kora yaptığı konuşmada öğrencilere başarılar dileyerek, “Hepiniz çağdaş ve Atatürkçü çizginizden sapmayarak mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize yeni hayat yolunda başarılar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından okul birincisi Berdan Erdost Bozkurt mezuniyet kütüğüne plaka çaktı. Tüm öğrenciler sınıf öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini aldıktan sonra onuncu yıl marşı eşliğinde kep attı. Mezun olan öğrencilerin sınıf başkanları sınıf öğretmenlerine çiçek hediye ederek ailelerden büyük alkış topladı. Tören öğretmenlerin öğrencilerini kutlamasından sonra sona erdi. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78