• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İzmir 29 °C
» »

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Aliağa’da Başladı

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Aliağa’da Başladı
Cumhuriyetin 93. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da törenlerle kutlanmaya başlandı.

Cumhuriyetin 93. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da törenlerle kutlanmaya başlandı. İki gün sürecek olan kutlamaların ilk günü Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan törene Aliağa İlçe Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende, Aliağa İlçe Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Atatürk Anıtına çelenk sunumlarını gerçekleştirdiler. Çelenk sunumlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunumunu takiben Aliağa Şehitliği ziyaret edildi.   

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yarın da tüm gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek. Kutlamalar kapsamında saat 10.00-10.20 arasında Aliağa İlçe Kaymakamı Bayram Yılmaz makamında tebrikatları kabul edecek. Saat 10.15’te Cumhuriyet Meydanı’nda öğrenci gruplarının yerlerini almalarının ardından İlçe Kaymakamı beraberinde Garnizon Komutanı ve Aliağa Belediye Başkanı törene katılanların bayramını kutlayacak. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından İlçe Kaymakamı Bayram Yılmaz, günün anlamına ilişkin konuşmasını yapacak. Öğrencilerin Cumhuriyet ve Atatürk konulu şiirlerini okumasının ardından tören geçişi ile program sona erecek.

 

İzlenme: 7398
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78