• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İzmir 17 °C

Dava Arkadaşlarımın Tek Tek Kapısına Gideceğim

Dava Arkadaşlarımın Tek Tek Kapısına Gideceğim
Gaziemir ve Seferihisar 6. Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Gaziemir’deki dava arkadaşlarına “Kongreler tamamlandığında Gaziemir’de kim görev almışsa, mahalle temsilcilerinden sandık yönetimine kadar herkesin tek te

“KONGRELERDEN SONRA GAZİEMİR DAVA ARKADAŞLARIMIN TEK TEK KAPISINA GİDECEĞİM”

Gaziemir ve Seferihisar 6. Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Gaziemir’deki dava arkadaşlarına “Kongreler tamamlandığında Gaziemir’de kim görev almışsa, mahalle temsilcilerinden sandık yönetimine kadar herkesin tek tek ayağına gideceğim, hepsinin tek tek gönlünü alacağım” diyerek söz verdi.

AK Parti İzmir’de 21 Mart’ta Bergama ile başlayan kongre süreci, bugün Gaziemir ve Seferihisar ilçeleri ile sürüyor. Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Gaziemir 6. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Hüseyin Uzun ile yollar ayrılırken, yerine Nazmi Yılmaz ile Gaziemir İlçe Başkanlığı’na devam kararı alınırken, Seferihisar da ise ilçe başkanı Hamit Nişancı ile devam eildi. Kongreye konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Gaziemir ve Seferihisar’da daha önce görev yapmış, alın teri dökmüş, hizmet etmiş dava arkadaşlarına teşekkür ederek, “Kongreler tamamlandığında Gaziemir’de kim görev almışsa, mahalle temsilcilerinden sandık yönetimine kadar herkesin tek tek ayağına gideceğim, hepsinin tek tek gönlünü alacağım. Önce bu arkadaşlarımızın, yol  arkadaşlarımızın gönlünü alacağız ki bize oy veren arkadaşlarımızın gönlünü kazanalım. Önce kendi içimizde adalet ve samimiyeti karşılayamazsak, dışarıya karşı da sağlayamayız.” diye belirtti.

“BİRLİKTE YOLA ÇIKTIĞIMIZ ARKADAŞLAR HALEN AYNI HEYECANLA ÇALIŞIYOR”
“2002’de birlikte yola çıktığımız arkadaşlar halen aynı heyecanla çalışıyor” diye belirten Başkan Şengül, “Bu dava arkadaşlarımız belki süreç içerisinde birçok hayal kırıklığı yaşadılar, üzüldüler, parti kapısından içeri alınmadılar ama benim o dava arkadaşlarım liderlerine olan sevdalarından bu davadan vazgeçmedi, kapıdan kovulsalar bacadan girdiler. Onlara görev verilmese de onlar canla başla yüreğini ortaya koydular” dedi. Teşkilat içinde iki temel eksiklik olduğunu vurgulayan Şengül, “Gerçekten bu davaya inananlar, bu dava için koşturanlar, kendi hedef ve beklentilerini arka planda tutanlar, hiçbir beklenti içinde olmayanlardır. Takdir almak için, makam mevki için koşturursanız, bilin ki hayal kırıklığına uğrayacaksınız. O takdiri alamayabilirsiniz, o makam mevkiye gelemeyebilirsiniz. İkincisi, bir de bu makam mevkileri olan arkadaşlarımızın yaptıkları bazı vefasızlık. 2002’den bu güne kadar alın teri dökmüş, evine geç gitmiş, kadın kollarımız, gençlik kollarımızdaki, ana kademedeki arkadaşlarımız koşturmuş, çabalamış, fakat bazen yönetim değişmiş, unutulmuşlar. Aslında onların da beklediği çok bir şey yok. Sadece hal ve hatırlarının sorulması” diye ifade etti.

Gaziemir ve Seferihisar 6. Olağan İlçe Kongresine konuşan AK Parti İzmir İl BVaşkanı Şengül, “Belki sizin il başkanınız olarak tek başıma  İzmir’de çok şey yapamam ama sizlerle birlikte çok şey yapacağız. Sizlerle birlikte samimi olarak birbirimizi seversek, arkamızı kollayıp iyi yönlerimizi ortaya çıkarırsak inanın biz Gaziemir’de de Seferihisar’da da, Büyükşehirde’de AK Parti’nin bayrağını dikeriz” diye belirterek, “Zamanında ilçe başkanlığı yapmış dava adamına sandık görevi de verilse, o sandıkta görev yapabilendir dava adamı. Çalışmadan, emek sarfetmeden sonuç alınmaz. Öyle bütün yükümüzü Cumhurbaşkanımıza bırakıp, böyle sahte tweetlerle sosyal medyada iyi çalışıyormuş gibi hesaplarla birbirimizi kandırmayacağız. Artık bu sosyal medya, tweet mevzuları bitti” diye vurguladı.

“İL BİNAMIZDA COLL CENTER OLUŞTURACAĞIZ”
Gaziemir’de 22. İlçe kongrelerini yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 
“İlçeden bizim görevli arkadaşlarımız mahalleye gidecek, onları dinleyecek.
Her sandıkta 11 -12 kişi yönetim kurulu oluşturacağız, 300 kişilik seçmen olan sandıkta, yönetim kurullarımızda seçime kadar 4-5 toplantı yapacağız.

İl binamızda call senter oluşturacağız. Her gün 2000 kişiyi arayıp kontrol edeceğiz. Ordaki çalışmaları takip edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ne aldatan ne aldatılan olacağız.” diye konuştu. // EGE BASIN GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78