• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İzmir 25 °C
» »

Dev Fuarın Onur Konuğu Manisa

Dev Fuarın Onur Konuğu Manisa
MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda Manisa’nın 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın onur konuğu ili olduğunu söyledi.

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda Manisa’nın 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın onur konuğu ili olduğunu söyledi. Dev fuarda Manisa’yı en iyi şekilde tanıtacaklarını belirten Başkan Ergün, tüm meclis üyelerini 26 Ağustos’ta açılacak olan fuara davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında toplanan Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda şehri ilgilendiren kararlar oylandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gündem maddelerine geçilmeden önce 85. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Manisa'nın onur konuğu il olacağını söyledi. Konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Ergün, “26 Ağustos tarihinde İzmir'de açılacak 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu ili Manisa'mız olmuştur. Bu önemli organizasyonda Manisa’mızı 17 ilçesiyle en güzel şekilde tanıtacağız. Yaklaşık 2 bin 500-3 bin metrekarelik stantta yer alacak Manisa'mızın bulunacağı fuar açılışına tüm hazirunu davet ediyorum. Manisa'nın tanıtımını hep birlikte yapalım” dedi.

İzmir’de Manisa yaşanacak

Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından fuarın düzenlenmesini sağlayacak olan SNS Fuarcılık Müdürü Naime Simsaroğlu, fuarda Manisa'nın ne şekilde yer alacağı ve fuarın tanıtımıyla ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Video gösterimi ve fotoğraflarla Manisa’nın fuarda hangi konseptle tanıtılacağını anlatan Simsaroğlu, Aigai’den Sart Harabeleri’ne, Alaşehir St. Jean Kilisesi’nden Demirci ve Gördes el dokuması halılarına kadar Manisa’nın tüm güzelliklerini fuara katılacak yerli ve yabancı konuklara anlatacaklarını söyledi. Sunumun ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, fuarda sürpriz etkinliklerin de yer alacağını, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun gösterilerinin yanı sıra sürpriz konserlerin de yer alacağını söyledi.

İzlenme: 7636
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78