• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

Dolunay’ın enerjisini kaçırmayın!

Dolunay’ın enerjisini kaçırmayın!
ALİAĞA HABER/ DOLUNAY’IN ENERJİSİNİ KAÇIRMAYIN!

DOLUNAY’IN ENERJİSİNİ KAÇIRMAYIN!

Astronomer Gözde Sabırlı 2017 Temmuz ayı ile ilgili burçları değerlenirdi. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn geri pozisyonda olunca ne olur? Temmuz ayında dikkat etmemiz gereken tarihler. Oğlak burcunda yer alan dolunay’da en şanslı burçlar hangileri?  

Geleceğe yönelik hedeflerde atak;

Güneş'in Yengeç burcundaki konumu, Ay'ın Oğlak burcunda yer aldığı bu dolunay'ın yönetici gezegeni Satürn hala geri pozisyonda yer aldığı için geleceğe yönelik hedeflerimizi somutlaştırarak, ciddiyet içerisinde içsel disiplinle hareket ederek, konsantre atak yaratabilirsiniz.

Dolunay dönemlerinde, duygu ve düşüncelerin dengesini tam olarak bulamadığımız için gel gitler, içsel çekişmeler, ikilemler, zihinsel enerjinizin pik yapacağı durumlar da  yaşayabilirsiniz.
 
4-14 TEMMUZ’A DİKKAT

Dolunay'ın etkili olduğu 4-14 Temmuz tarihleri arasında Ay, Plüton'dan manipülatif bir güç alarak, Mars&Jüpiter ikilisi ile zıt konuma düşecek. Bu zıtlığı akıllı bir savaşçı formunda kullanabilirse muharebesini değişime dönüşüme çevirebilecek. Yani öfke kontrolünüzü iyi yapın, her türlü dönüşüme esnek ve hazırlıklı bir şekilde kuşanın!

Dolunay'ın gölgesi yolunuzu kapatıyorsa  amacı sizi bir kötülükten korumaktır.

Dolunay'ın ışığı yolunuzu açıyorsa da mesajı; evrene güvenebilirsin, olmasını istediğin her ne ise çaba göster, kazanacaksın yönünde olacaktır.
 
EN ŞANSLI ÖNCÜ BURÇLAR KİMLER?

Oğlak burcun bir dolunay gerçekleşecek. Yengeç'te Güneş'e karşıt olduğunda dikkat etmeniz gereken tarihler: 5 Temmuz,8 Temmuz,11 Temmuz,14 Temmuz olacaktır.

Dolunay enerjisini daha objektif bir şekilde değerlendirebilen en şanslı öncü burçlar ise Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi  olacaktır.

Asıl olanın yani gerçek her ne ise bir şekilde farklı yollardan ortaya çıkabileceği bir dolunay etkisi yaşayacaksınız. Neyin aynı kalacağını ve nelerin artık değişeceğini rahatlıkla seçip, bir ışık yakacaksınız ve ışık rehberliğinde çıkışı bulacaksınız./ EGE BASIN GRUBU  aliağa güncel haber

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78