• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İzmir 17 °C

Dünya Rakı Haftası Coşkusu

Dünya Rakı Haftası Coşkusu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ/ İlk olarak 2006 yılında rakı severlerin bir araya gelerek oluşturduğu ve bugün 32 binin üzerinde rakı severi bünyesinde bulunduran “BüyükKeyif” rakı portalı tarafından hayata geçirilen ve balığı bol, mevsim

Dünya Rakı Haftası coşkusu başladı

Dünya Rakı Haftası açılışı büyük bir coşku ile kutlandı

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ/  İlk olarak 2006 yılında rakı severlerin bir araya gelerek oluşturduğu ve bugün 32 binin üzerinde rakı severi bünyesinde bulunduran “BüyükKeyif” rakı portalı tarafından hayata geçirilen ve balığı bol, mevsimi soğuk, geceleri uzun ve harflerinden rakı yazılabilen yegane ay olan Aralık ayında kutlanan Dünya Rakı Haftası, Türkiye’nin lider rakı markası Yeni Rakı sponsorluğunda 6 yıldır yoluna hız kesmeden devam ediyor.  Yerli ve yabancı herkese “bi dünya muhabbet, bi dünya eğlence” sunan Dünya Rakı Haftası, düzenlendiği illerde turizmi canlandırmayı, unutulmaya yüz tutmuş eski semtleri yerli ve yabancı turistlere tanıtmayı ve meyhane kültürünü anlatmayı amaçlıyor.  3 Aralık'ta Kumkapı'da açılışı büyük bir coşku ile kutlanan Dünya Rakı Haftası, 10 Aralık'a kadar yurtiçinde İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Bodrum ve Antalya olmak üzere toplam 6 ilden ve yurtdışında ise Almanya, Amerika, Avustralya, Azerbaycan, Çin ve Yunanistan olmak üzere toplam 6 ülkeden restorantların ev sahipliğinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Dünya Rakı Haftası’na katılabilmek için, “www.dunyarakihaftasi.com” adresinden, etkinliğin düzenlendiği restoranlara rezervasyon yapabilirsiniz.

Program:  İstanbul’da 3 Aralık Cumartesi günü Kumkapı’da başlayan, 5 Aralık Pazartesi günü Galata Köprüsü ve Karaköy Rıhtım, 6 Aralık Salı Beşiktaş Balık Pazarı’nda, 8 Aralık Perşembe Nevizade, Çiçek Pasajı ve Balık Pazarı, 9 Aralık Cuma Kadıköy ile devam edecek olan Dünya Rakı Haftası etkinlikleri, 10 Aralık Cumartesi günü Samatya’da noktalanacak. Etkinliklerde fasıl ekiplerinden niyetçilere, oryantal performanslardan dilek ağaçlarına, karaoke yarışmalarından falcı ve karikatüristlere kadar pek çok eğlenceli aktiviteyi bulmak mümkün olacak. Hafta boyunca etkinliğin düzenlendiği restoranlar özel menüleriyle ve indirimli fiyatlarla kendi  lezzetlerini katılımcılara sunacaklar. Rakı severler restoranların sunduğu çeşitli özel menü ve fiyatlara www.dunyarakihaftasi.com web sitesinden de ulaşabiliyor olacaklar.

Dünya Rakı Haftası Anadolu’da da 3 Aralık’ta Bursa Arap Şükrü ve Bodrum Eski ve Yeni Meyhaneler Sokağı’nda başladı. 4 Aralık’ta Ankara Yıldız’da, 9 Aralık’ta Ankara Sakarya, Antalya Lara, Kaleiçi, Tophanealtı ve İzmir Güzelbahçe 1. Liman’da, son olarak da 10 Aralık günü İzmir Alsancak Kordon, Gazi Kadınlar Sokağı, Alsancak 1447. Sokak ve Alsancak 1444. Sokak’ta etkinliğin düzenlendiği restoranlardaki çeşitli aktivitelerle kutlanacak. Yurtdışında ise Almanya (Berlin, Stuttgart), Amerika (New York), Avustralya (Melbourne), Azerbaycan (Bakü), Çin (Şangay, Tianjin) ve Yunanistan (Selanik)  Dünya Rakı Haftası coşkusunu yaşayacak ülkeler arasında yer alıyor.

Dünya Rakı Haftası’na katılabilmek ve mekanları hakkında detaylı bilgi için, “www.dunyarakihaftasi.com” adresine başvurabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78