• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Edremit’te Kırsal Mahalleler Asfaltlanıyor

Edremit’te Kırsal Mahalleler Asfaltlanıyor
ALİAĞA HABER/ Edremit belediyesi tarafından kırsal merkez ayrımı yapılmadan hizmet her noktaya ulaştırılıyor. Kırsal Hacıasanlar Mahallesi’nde yollar sathi asfalt kaplaması yapılıyor.

Edremit belediyesi tarafından kırsal merkez ayrımı yapılmadan hizmet her noktaya ulaştırılıyor. Kırsal Hacıasanlar Mahallesi’nde yollar sathi asfalt kaplaması yapılıyor. 

Edremit Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında ki yağmur suyu drenaj hattı, parke taş döşeme ve asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. Özellikle önceden köy statüsünde olan kırsal mahallelerde de parke taş döşemenin ardından ara yollar sathi asfalt kaplaması yapılıyor. Hacıaslanlar Mahallesi’nde önceden toprak olan ara yollar Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlanarak yazın tozdan kışın çamurdan kurtarılarak düzgün bir görünüme kavuşturuluyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri 2017 yılı çalışma programına göre kırsal mahallelerde ki faaliyetler kapsamında sıranın Hacıaslanlar Mahallesi’ne geldiğini ve Yaşyer Mahallesi ile bağlantıyı sağlayan ve vatandaşların arazi yolu olarak kullandıkları kısmın asfalt kaplamasının yapıldığını bildirdiler. Edremit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş ise kırsal merkez ayrımı yapmadan hizmetin her noktaya ulaştırılması için ekiplerin görevine devam ettiğini belirterek “Yıllardır ihmal edilmiş olan kırsal mahallelerimizin sorunlarını sırası ile çözüme kavuşturuyoruz. Parke taş döşemenin ardından asfaltlamalar Hacıaslanlar’ın ardından diğer mahallelerimizde devam edecek” dedi. / EGE BASIN GRUBU  aliağa güncel haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78