• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İzmir 14 °C

Eğitime Tam Destek

Eğitime Tam Destek
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Kemalpaşa’daki okulların boya, badana ve tadilat işlerine destek veren Kemalpaşa Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin temiz ve bakımlı s
KEMALPAŞA’DA EĞİTİME TAM DESTEK
 
Kemalpaşa’daki okulların boya, badana ve tadilat işlerine destek veren Kemalpaşa Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin temiz ve bakımlı sınıflarda eğitim almaları için çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Kemalpaşa’da 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının açılmasına kısa süre kala okullardaki boya, badana ve tadilat işlerine destek veren Kemalpaşa Belediyesi, yeni eğitim yılında öğrencilerin temiz ve bakımlı sınıflarda eğitim almaları için çalışıyor. 
Akalan, Armutlu, Ören, Sinancılar, Sarılar, Kamberler ve Armutlu’daki okullarda çalışmalarını tamamlayan ekipler; son olarak ilçe merkezindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun sınıflarını boyamayı sürdürüyor.  
 
Eğitime her zaman destek verdiklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Belediyelerin yereldeki en önemli görevlerinden birisi de hiç kuşkusuz, işbirliği içinde eğitim kurumlarına destek olmaktan geçiyor. Biz de buradan hareketle, ilçemizde boya, badana veya bakım ihtiyacı olan okullarımıza yardımcı oluyoruz” dedi.
 
Okullar kapanır kapanmaz hızlı şekilde çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Uğurlu, “Sonuçta önünüzde çok fazla zaman yok. Her şeyi bir plan dahilinde koordineli şekilde yapmanız gerekiyor. İlgili birimlerdeki arkadaşlar, hızlı şekilde bir plan yaparak okullarda bakım çalışmalarına başladı. Bugüne kadar 7 köy ve mahalledeki okullarda çalışmalar yaptık. Son olarak, ilçe merkezindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun boya ve çatı tadilat işleri yapıyoruz. Buraya da kısa sürede tamamlayarak öğrenci kardeşlerimizin temiz ve bakımlı sınıflarda eğitim almalarını hedefliyoruz. Amacımız eğitime her zaman ‘tam’ destek vermek” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78