• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Foça'nın Kararı MERT Başkan

Foça'nın Kararı MERT Başkan
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik değerlendirme yapmaya devam eden Foçalı vatandaşlar tercihini DSP Foça Belediye Başkan Adayı Osman Mert’ten yana k
FOÇA'NIN KARARI MERT BAŞKAN
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik değerlendirme yapmaya devam eden Foçalı vatandaşlar tercihini DSP Foça Belediye Başkan Adayı Osman Mert’ten yana kullanıyor. Yerel seçimler için geri sayımın başladığı bugünlerde adaylar arasında kıyasıya bir çekişme yaşanırken, Foçalı vatandaşlar  DSP Adayı Osman Mert’e  yoğun ilgi gösteriyor. Yerel seçim çalışmaları kapsamında Foça’yı sokak sokak gezen, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Osman Mert, gittiği her yerde vatandaşların teveccühü ile karşılanıyor.
 
HER KESİMDEN DESTEK VAR!
Foça'da en az kendi partilileri kadar sağ görüşlü vatandaşlardan da destek gören Osman Mert'in, Pazar günü yapılacak  olan yerel seçimleri açık ara kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. 30 Martta Foça Belediye  Başkanlığını Foçalı vatandaşların   özgür iradesiyle  kullanacağı namuslu oylarla  devralacağını  ifade eden Osman Mert, artık Foçalı vatandaşların kararını verdiğini ve 30 Mart sonrasını konuşmaya başladığını söyledi.
 
SAĞ’IN VE SOL’UN ORTAK ADAYI
Dil, ırk, siyasi düşünce, felsefi inanç, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin Foça genelinde yediden yetmişe herkesi kucaklayan, köylü-kentli ayırmayan herkese yakın duruşuyla tüm  Foçalıların gönüllerinde adeta taht kuran Osman Mert,  içten davranışlarıyla adeta Foça halkının ortak adayı oldu. Foça’da şahsına gösterilen teveccühten büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade  eden Osman Mert, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Foça’nın  sorunlarını bir bir çözeceğiz. Seçim bildirgemizde  vaat ettiğimiz tüm projelerimizi de öncelik sırasına göre projeyi hayata sokarak, refah düzeyi yüksek, insanların huzur içinde yaşadığı, birbiri ile barışık ve yaşanabilir bir  Foça  inşa edeceğiz.” diyerek,  tüm bu çalışmaların da  el birliğiyle, omuz omuza verilerek yapılacağını söyledi.
 
FOÇA’DA BİR ÇOK STK: “MERT BAŞKAN” DİYOR.
Foça’da faaliyet gösteren bir çok sivil toplum örgütünün de ismi üzerinde birleştiği Osman Mert’in Foça siyasetine getirdiği barışçı, yapıcı ve uzlaşmacı  anlayışı kendisine olan destek saygı ve güveninin artmasını sağlıyor.Foça’nın artık katılımcı, çoğulcu, uzlaşmacı, barışçı, saydam, hesap verebilen, hep bilen değil dinleyen, yeni bir  siyaset anlayışına ihtiyaç duyduğunu ifade eden Mert,şunları söyledi: “31 Mart tarihinden itibaren Foça siyasetinde yepyeni bir sayfa açacağız.Foça’da  omuz omuza vererek, ilçemizde yaşayan tüm insanların  bilgi ve birikimlerinden  yararlanarak geleceğin Foça’sını inşa edeceğiz.Foça halkımızın büyük  desteğiyle 30 Mart’ta  ilçemizde büyük bir dönüşüm başlayacak. Bizim tek hedefimiz Foça’ya  hizmet etmek, layık olmak. Allah’ın rızasını kazanmak. Başka bir gaye ve amacımız yok”
 
GÜÇLÜ KADRO TAKTİR TOPLUYOR
Foça halkından kendisine gelen yoğun istek üzerine Foça Belediye Başkanlığına  talip olan Osman Mert’in Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla da göz dolduruyor. Başta Mimar Nurcan Dağlı olmak üzere Meclis Üyesi adaylarının pek çoğunun üniversite mezunu ve Foça’nın sevilen isimlerinden olması taktir topluyor. DSP’nin meclis kadrosu 30 Mart yerel seçimlerinde Foça’da yarışacak olan  tüm siyasi partilerin arasında;  ‘en güçlü’ kadro olarak yorumlanıyor. “Yerel yönetimlerde başarıyı, ancak güçlü,eğitimli ve vizyon sahibi bir ekiple yakalamak mümkün” diyen Osman Mert, “Foça’yı değiştirecek dinamik bir yapıda meclis kadrosu oluşturduk. Her biri birbirinden kıymetli işlerinde başarılı tertemiz isimlerden oluşan meclis üyelerimizle birlikte biz, halkımızın bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız.Birileri 30 Mart günü için her ne kadar   belediyenin tüm maddi manevi gücünü kullansa da, halkın iradesi ve gücü karşısında hiç kimse dayanamaz” diye konuştu.
 
OSMAN MERT FARKI 
Yerel seçim sürecinde çeşitli profesyonel firmalar tarafından Foça genelinde yapılan anketlerde Osman Mert, isminin önde çıkması  seçimi kazanacağı yönünde yapılan tahminleri destekliyor.Yapılan  tüm kamuoyu araştırmalarında Benzer sonuçların çıkması  vatandaşların ortak kararının  aynı doğrultuda olduğunu belirtiyor.Foça’da  Osman Mert’e teveccüh gösterilmesi gözlerin DSP’ye  çevrilmesine neden oluyor. Foçalı vatandaşlar: “Bu dönem  ağlayana değil, hizmet verip, proje sunup dik durabilecek adama yani Osman Mert’e oy vereceğiz” diyerek, Anket sonuçlarının 30 Mart'ta sandığa  Osman Mert adına olumlu yönde  yansıyacağını söylüyorlar.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78