• BIST 9634.57
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İzmir 23 °C

Galatasaray Maçı Cumartesi 16:00

Galatasaray Maçı Cumartesi 16:00
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Beko Basketbol Ligi’nde play-off’ları hedefleyen Aliağa Petkim hafta sonu evinde ligin şampiyon adaylarından Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak. Karşılaşma 2 Şubat Cumartesi Günü Saat 16.00’da ENKA Spor Salonu’nda oynanacak.

ALİAĞA PETKİM-GALATASARAY MEDİCAL PARK KARŞILAŞMASI 2 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’DA ENKA SPOR SALONU’NDA

POTADA 17. HAFTA MÜCADELESİ; ALİAĞA PETKİM-GALATASARAY MEDİCAL PARK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Beko Basketbol Ligi’nde play-off’ları hedefleyen Aliağa Petkim hafta sonu evinde ligin şampiyon adaylarından Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak. Karşılaşma 2 Şubat Cumartesi Günü Saat 16.00’da ENKA Spor Salonu’nda oynanacak. İkinci devrede evinde ilk maçına çıkacak olan Aliağa Petkim’de hedef zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak. Galatasaray Medical Park’ın önemli ve güçlü bir rakip olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Zor da olsa kazanmak istiyoruz.” dedi. 

BAŞKAN EREN; “KAZANMAK İSTİYORUZ.”

İyi bir kadroya ve iyi bir teknik ekibe sahip olduklarını, ancak bazı şanssızlıklar yaşadıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren Galatasaray Medical Park maçını kazanmak istediklerini belirtti. Başkan Eren; “Sezon başında koyduğumuz hedeften sapmadık. Bu hafta sonu evimizde zorlu bir maç var. İlk sekiz hedefinden kopmamamız için kazanmamız gereken bir maç. Ayrıca ligin ikinci yarısında ilk kez taraftarlarımızın önüne çıkıyoruz. Galatasaray Medical Park çok güçlü çok zorlu bir rakip olabilir ancak bizde kolay lokma değiliz. İyi bir kadromuz ve iyi bir teknik ekibimiz var.   İyi bir mücadele ortaya koyabilirsek galip geleceğimizi düşünüyorum.” dedi.

BAŞKAN EREN’DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Taraftarlarının bugüne kadar hep yanlarında olduğunu Galatasaray maçında da aynı desteği beklediklerini belirten Eren;  “Taraftarlarımızın da desteği ile evimizde güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Tüm basketbol severleri ve taraftarlarımızı bu önemli maçımızda yanımızda görmek istiyoruz.” dedi. 17. hafta öncesi Aliağa Petkim 22 puanla 9. sırada yer alırken Galatasaray Medical Park 29 puanla 3. sırada yer alıyor.  2 Şubat Cumartesi Günü Saat ENKA Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Saat 16.00’da başlayacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78