• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İzmir 17 °C
» »

Görükle’ye Yeni Bulvar

Görükle’ye Yeni Bulvar
Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

GÖRÜKLE’YE YENİ BULVAR
Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1,5 kilometre uzunluğundaki Atatürk Bulvarı için 1,5 milyon TL’lik yatırım yapıldığını söyledi.
Bursa’yı ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla raylı sistem yatırımlarının yanı sıra her yıl yol projelerine 200 milyon TL üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan tüm bölgelere yeni yollar açıyor. Ankara yolunun yükünü önemli ölçüde azaltacak olan 30 metrelik yol çalışmaları aralıksız devam ederken, Nilüfer ilçesinde yeni yapılaşma yoğunluğunun her geçen arttığı Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırılıyor. Görükle merkezinden batıya doğru yeni yerleşim alanlarına uzanan 1,5 kilometre uzunluğundaki Atatürk Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor.
Her iş günü bina yıkıyoruz
Yeni açılan Atatürk Bulvarında devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, en çok önem verdikleri alanlardan birinin kent içi ulaşım sorunu olduğunu söyledi. Bu sorunun çözümü noktasında yeni yollar, caddeler, bulvarlar açmak için her iş günü bina yıktıklarını hatırlatan Başkan Altepe, “Her yıl yol açma ve genişletme çalışmaları için 200 milyon liranın üzerinde yatırım yapıyoruz. Nilüfer ilçemizin Görükle bölgesine de büyük bir bulvar kazandırıyoruz. Merkezden başlayıp, batıya doğru yeni yerleşim alanlarına uzanan 1,5 kilometre uzunluğundaki bu yol için de 1,5 milyon liralık yatırım yapıyoruz. Altyapı, tretuvarları ve asfaltıyla güzel bir bulvar olacak. Şimdiden Görükle bölgesine hayırlı olsun” dedi.

 

İzlenme: 8602
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78