• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İzmir 23 °C

Güliz Ayla'dan Müzikseverlerin Karşısında

Güliz Ayla'dan Müzikseverlerin Karşısında
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Yazın başında içimizi neşe ve umut dolduran şarkısı “Olmazsan Olmaz” ile bizlere merhaba diyen , hayatımızdaki olmazsa olmazları sorgulatan ve hatırlata
GÜLİZ  AYLA KENDİ ADINI TAŞIYAN ALBÜMÜYLE MÜZİKSEVERLERİN KARŞISINDA …
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Yazın başında içimizi neşe ve umut dolduran şarkısı “Olmazsan Olmaz” ile bizlere merhaba diyen , hayatımızdaki olmazsa olmazları sorgulatan ve hatırlatan ardından da albüm çıkışının hemen öncesinde  “Bahsetmem Lazım” adlı şarkısı ile ümidimizi kaybetmememiz gerektiğini hatırlatan Güliz Ayla’nın kendi adını taşıyan albümü Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.
 
“Olmazsan Olmaz” ile büyük beğeni toplayan ve video klibi 10 milyondan fazla izlenen  genç  sanatçının Sıla Gençoğlu - Efe Bahadır prodüktörlüğünde hazırlanan albümünde 9 parça bulunuyor.  Albümde yer alan şarkılardan 3 tanesi  söz- beste Güliz Ayla imzası taşırken,  diğer şarkılarda Sıla Gençoğlu imzası ve Sıla Gençoğlu -Güliz Ayla ortak imzası bulunmakta. Bestelerde ise ağırlıklı olarak Güliz Ayla ve Efe Bahadır imzası taşırken albümde yer alan  sözleri Sıla Gençoğlu’na ait olan Yalvarırım şarkısının bestesinde Yalın imzası bulunmakta. 
 
Albümün çıkış şarkısı Bahsetmem Lazım ’da geçtiğimiz hafta müzik severlerle buluşmuş ve büyük beğeni kazanmıştı.  Video klibi de bu hafta içerisinde müzik kanalları ve dijital platformlar aracılığı ile paylaşılacak.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78