• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İzmir 19 °C

Gürsel Tekin: Hedef Yüzde 90

Gürsel Tekin: Hedef Yüzde 90
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
GÜRSEL TEKİN: HEDEF YÜZDE 90
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Örgütü, yerel seçimlerde gece gündüz çalışan ve alınan yüzde 71’lik rekor oy oranında önemli bir paya sahip olan partililere teşekkür belgesi verdi. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin “Birbirimizi ve partimizi seveceğiz, koruyacağız. Karşıyaka’da bunu başardık. Hedefimiz yüzde 90” dedi.
 
TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
Tay Park’ta gerçekleşen törene CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İlçe Başkanı Ali Karaege ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yanı sıra, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı. Törende, seçim sürecinde var güçleri ile çalışan partililere teşekkür belgesi verildi.
 
“HEDEF YÜZDE 90”
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin “CHP’de herkes emeği ile alın teri ile siyaset yapar. Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde küçük kırgınlıklar, sıkıntılar yaşanabilir. Bunları her zaman geride bırakacağız ve önce birbirimizi, sonra partimizi seveceğiz, başarıya taşıyacağız. Yapmamız gereken, sıkıntıları büyütmek değil, yok etmektir. Son 10 yılda cumhuriyet değerlerimizi tek tek yitiriyoruz. Buna engel olacak tek parti CHP’dir. Bunun için birlik içinde olmalıyız. Karşıyaka’da bunu başardık. Alınan yüzde 71’lik oy oranını yüzde 80’lere, 90’lara çıkartmalıyız” dedi.
 
“TÜRKİYE’YE ROL MODEL OLACAĞIZ”
Etkinlikte konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ben CHP gibi çok iyi bir ailede yetiştim ve CHP gibi çok iyi bir okulda eğitim aldım. Sizlerin sayesinde rekor oy alarak belediye başkanı olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bizim birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimse bozamaz. Bundan sonraki süreçte, Karşıyaka sadece İzmir’e değil, Türkiye’ye rol model olacak. Bunun için sahada yine hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.
 
“BAŞARIYI YAYACAĞIZ”
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege de “Sizler, ailelerinizden, işlerinizden taviz vererek partinin başarısı için çalıştınız. Rekor bir oyla, ne kadar doğru bir çalışma yöntemi uyguladığımızı kanıtladık. Şimdi hedefimiz, bu modeli Türkiye’ye uygulamaktır. Başarımızı ülke geneline yayacağız” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78