• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İzmir 22 °C

Hakan Demir İle Yola Devam

Hakan Demir İle Yola Devam
ALİAĞA BELEDİYESİ BASIN BÜTENİ/ Şubat 2013’de Aliağa PETKİM Basketbol takımı baş antrenörlüğü görevine getirilen Hakan Demir, yeni sezonda da kulübünde devam edecek. Aliağaspor Başkanı Uğur Eren, “Sezon ortasında baş antrenörlüğe gelen Hakan Demir hocamı

ALİAĞA PETKİM, HAKAN DEMİR İLE DEVAM EDECEK

ALİAĞA PETKİM’DEN BAŞANTRENÖR HAKAN DEMİR’E TAM DESTEK

BEKO BASKETBOL LİGİ EKİPLERİNDEN ALİAĞA PETKİM’DE BAŞANTRENÖR HAKAN DEMİR’E CAMİADAN TAM DESTEK..

ALİAĞA BELEDİYESİ BASIN BÜTENİ/ 
Şubat 2013’de Aliağa PETKİM Basketbol takımı baş antrenörlüğü görevine getirilen Hakan Demir, yeni sezonda da kulübünde devam edecek. Aliağaspor Başkanı Uğur Eren, “Sezon ortasında baş antrenörlüğe gelen Hakan Demir hocamızla yeni sezonda da devam edeceğiz. Gerek kulüp yönetimi olarak bizler gerekse camiamız Hakan Demir hocamızdan son derece memnunuz. Gelecek sezonda önemli başarıları birlikte yaşacağız” dedi.

BEKO Basketbol Ligi’nin renkli takımlarından Aliağa PETKİM, 2013-2014 sezonunda da yoluna Hakan Demir ile devam edecek. Zor bir sezon geçiren Aliağa PETKİM’e lig ortasında gelen Demir, takımı düşme potasından uzak tutmayı başardı. Aliağa’da taraftarın ve camianın sevgisini kazanan Deneyimli hoca, yönetimin tam desteğinin ardından yeni sezonun planlarını yapmaya başladı.

Aliağa PETKİM Başkanı Eren, BEKO liginde yeni sezonda başarılı olacak bir takım oluşturmak için çalışmalara başladıklarını da ifade ederek, “BEKO ligine heyecan katan, seyircisiyle, kentiyle dinamik bir takımız. 2013-2014 sezonunda yine Play Off hedefiyle mücadele edeceğiz. Yeni sezonu şimdiden planlıyoruz. Hocamız Hakan Demir’in tecrübesine ve vizyonuna güveniyoruz. Hocamızla birlikte Aliağa’ya Beko liginde başarılar yaşatmak istiyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78