• BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İzmir 22 °C

Hakkı Ülkü Geliyor

Hakkı Ülkü Geliyor
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi İzmir’in emekçi kenti Aliağa Hakkı Ülkü’nün etrafında birleşiyor. Halkın yanı sıra kentteki birçok deneğin ve sivil toplum kuruluşunun desteğini alan DSP Aliağa Bele

HAKKI ÜLKÜ GÜMMÜR GÜMMÜR GELİYOR 

Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi İzmir’in emekçi kenti Aliağa Hakkı Ülkü’nün etrafında birleşiyor. Halkın yanı sıra kentteki birçok deneğin ve sivil toplum kuruluşunun desteğini alan DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü’ye ADER’den de  ( Aliağa Kültür ve Dayanışa Derneği) tam destek geldi.  ADER’in kahvaltısına katılan Ülkü’ye dernek üyeleri hem sevgi gösterisinde bulundu hem de konuşmasını sık sık “Hakkı Başkan”, “Aliağa’nın hakkı Hakkı Ülkü”, “Aliağa senin gibi başkan görmedi” “Hakkı başkan Aliağa şampiyon” tezahüratlılarıyla destek oldular.

 
ADER’DEN HAKKI ÜLKÜ’YE TAM DESTEK
Kahvaltıda dernek adına konuşma yapan Muhsin Kılınç Hakkı Ülkü’ye desteklerinin tam olduğu açıkladı. Aliağa’nın geleceği için çok önemli olan yerel seçimlerde destelerinin Hakkı  Ülkü’ye olacağını ifade eden Kılınç; “Deneyimi, tecrübesi, bilgi birikimi, çalışkan ve dürüstlüğü ile geçmişte kentimize unutulmaz hizmetler veren halkçı başkan Hakkı Ülkü’nün kentimizi hakkıyla yöneteceğine inanıyor ve  dernek olarak Aliağa’da DSP Aliağa Belediye Başkanı Hakkı Ülkü’yü destekliyoruz.” dedi.  
 
ALİAĞA SOKAKLARINDA “HAKKI ÜLKÜ GELİYOR” SLOGANLARI
Kahvaltı sonrası Hakkı Ülkü’ye seçim bürosuna kadar eşlik eden ADER üyelerinin Ülkü ile birlikte yürüyüşü görsel şölene dönüştü. Denek üyeleri ile birlikte yürüyüşe geçen Hakkı Ülkü’ye esnaflar vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüşü gören vatandaşlar evlerinden balkonlarında dükkânlarında alkışlarla Ülkü’ye destek olurken Aliağa sokakları “Hakkı Ülkü geliyor” sloganlarıyla inledi.    
 
HAKKI ÜLKÜ : “ALİAĞA’YA ÇAĞ ATLATACAĞIZ”
Dernek yöneticilerine teşekkür eden, Aliağa’nın son yıllarda her anlamda geriye gittiğini kentin sahipsiz, insanların kaderine terk edildiğini belirten Hakkı Ülkü “Gerçekten sizlerin isyanına hak vermemek elde değil. Aliağa’nın soruları dağ gibi olmuş ama görmek isteyen çözmek isteyen yok. Gençlerimiz işsiz, Aliağa’da spor bitmiş, çevre felaketi kapımızda bekliyor. Sosyal belediyecilik yok edilmiş. Aliağa hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Ama tüm sorunlar nasıl çözülecek diyorsanız, sizin de dediğiniz gibi Çare Hakkı Ülkü’dür. Geçmişte nasıl Aliağa’yı çağ atlattıysak, Sosyal belediyeciliği hakim kıldıysak, Türkiye’ye özgü örnek belediyecilik uygulamaları ortaya koyduysak aynısı, hatta daha iyisini yine yapacağız.” dedi.  
 
SOSYAL BELEDİYECİLİK SÖZDE KALIYOR
“Aliağa’da insanlar belediyenin 3. Katına çıkmaya korkuyorlar. Belediye iş bulma kurumu değil anlayışıyla insanlarımızı hor görüyorlar” diyen Ülkü:  “Göreve gelir gelmez sözde kalan sosyal belediyecilik anlayışını yok edeceğiz. Gerçek sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Aliağa’mızda işsizlik artan nüfusla birlikte en öncelikli sorundur. Biz Aliağa’nın sanayi kenti olduğunu söylüyoruz fakat insanlar işsiz. Burada bir tezatlık yok mu? Biz göreve geldiğimizde fabrikalara para bulmak için değil, insanlarımıza iş bulmak için gideceğiz. Sanayicilerimizle sağlıklı diyaloglar kurup, İŞKUR, halk eğitim, odalar ve üniversitelerle işbirliği çerçevesinde fabrikaların işgücü doğrultusunda işsiz genlerimize iş bulacağız’ ’dedi. 
 
6 AYDA TRAFİK SORUNUN ÇÖZECEĞİZ
Aliağa’nın çok ciddi sorunlarının olduğunu bunlardan en önemlisinin de bir trafik sorunu olduğunu belirten Ülkü, “ İlçemizde yanlış uygulamalar nedeniyle trafik içinden çıkılmaz bir halde, her taraf açık oto pazarı olmuş, göreve gelir gelmez 6 ay içinde trafiği rahatlatacak çözümleri üretmiş olacağız.” Dedi. 
 
DENETİMSİZLİK ÇEVRE FELAKETİNE NEDEN OLUYOR
Aliağa’nın kirliliğe doyduğunu ancak hala çevre kirliliğinin devam ettiğini ifade eden Hakkı Ülkü “Aliağa hiçbir dönemde bu kadar denetimsiz kalmamıştı. Denetimiz kalan kentimiz her geçen gün biraz daha kirleniyor. Kentimizin kirlenmesine asla seyirci kalmayacağız. Kimse rastgele sağa sola moloz dökemeyeceksek, havayı, suyu toprağı kirletmeyecek. Bu anlayışa kesinlikle son vereceğiz.” Dedi.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78