• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • İzmir 15 °C

Hampton By Hilton Aliağa Banka Müdürlerini Bir Araya Getirdi

Hampton By Hilton Aliağa Banka Müdürlerini Bir Araya Getirdi
MNV Turizm A.Ş. girişimi olan, Türkiye’nin 53’üncü, İzmir’in 5’inci Hilton oteli Hampton by Hilton konseptiyle Aliağa’da açılıyor.

MNV Turizm A.Ş. girişimi olan, Türkiye’nin 53’üncü, İzmir’in 5’inci Hilton oteli Hampton by Hilton konseptiyle Aliağa’da açılıyor. Açılış öncesi tanıtım daveti düzenleyen MNV Turizm A.Ş. otel yapımında finansman desteği veren bankalarla, Aliağa’da bulunan bankaların şube müdürlerini Hampton by Hilton Aliağa’da ağırladı.
 
Endüstriyel ekipmanlar sektörünün lider firmalarından, 38 yıllık geçmişe sahip İzmir Mühendislik Şirketler Grubu’nun iştiraki olarak 2014 yılında Aliağa’da otel yatırımı yapmak için kurulan MNV Turizm A.Ş.’nin açtığı Hampton by Hilton Aliağa, Türkiye’de bu konseptte açılan 10’uncu otel oldu. Hampton by Hilton Aliağa arazi bedeli hariç 12 milyon Euro’ya maloldu.
 
MNV 2014’DE KURULDU
İzmir Mühendislik A.Ş.’nin 38 yıllık bir aile şirketi olduğunu hatırlatan İzmir Mühendislik A.Ş. ve MNV Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Manav, “Aliağa, sanayi tesisleri anlamında oldukça zengin bir bölge. Aliağa’da sürekli ya da geçici olarak çalışmaya gelen yaklaşık 10 bin yabancı bulunuyor. Bölgemizin nitelikli bir konaklama tesisine ihtiyacı olduğunu gördük ve 2013 yılında otel yatırımı yapmaya karar vererek 2014 yılında MNV Turizm A.Ş.’yi kurduk” dedi. Birçok zincir otelin Aliağa’da otel yatırımı yapmak istediğini ancak turizm imarlı arazi bulamadıklarını dile getiren Manav, “Bölgemiz ağırlıklı olarak sanayi bölgesi olduğu için turizm imarlı arazi bulmak zor oldu. Geçmişte Aliağa’ya yatırım yapmak isteyen ancak arazi bulmayan birçok zincir otel olmuştu. Ancak biz bu işe girmeye karar verdiğimizde tesadüfler zinciri birbirini kovaladı. Yurtdışına çıkarken uçakta dağıtılan bir gazetenin seri ilanlar sayfasından bu araziyi gördük. İzmir’e döner dönmez de ilan sahibini arayarak satın aldık. Biz satın aldıktan sonra birçok otel işletmecisi bizden satın almak istedi ama biz kendi otelimiz açma konusunda kararlı olduğumuz için teklifleri değerlendirmedik” diye konuştu.
 
TEREDDÜTSÜZ HİLTON
Manav sözlerini şöyle sürdürdü; “Markalı zincir otellerin sınırlı hizmet segmentindeki otelleri Türkiye’ye yeni yeni giriyordu. Biz de hangi markayla çalışacağımızı değerlendirdik ve hiç tereddüt etmeden Hilton üzerinde mutabık kaldık. Sonrasında Garden Inn ve Hampton konseptlerini inceledik ve otelimizi Hampton konseptinde yapmaya karar verdik. Ocak 2015’de inşaata başladık ve Mart 2017 itibariyle müşteri kabul etmeye başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz”
 
FARKLI BİR AİLE ŞİRKETİ
Ana faaliyet alanlarının endüstriyel makine üretimi ve ihracatı olduğunu hatırlatan Manav, “Biz üretici ve ihracatçı bir kobiyiz. 68 ülkeye ihracat yapıyoruz. 208’i yurtdışında olmak üzere 400’e yakın tesiste bizim ürettiğimiz ürünler kullanılıyor. Bu bizim için büyük gurur. Son 10 yılda yaptığımız ihracat 31 milyon dolar” şeklinde konuştu. Manav şunları kaydetti; “Bir aile şirketi olmamıza rağmen yönetimde kendi alanlarında uzman olan Us Yönetim Danışmanlığı A.Ş.’nin de olduğu bağımsız kişiler yer alıyor. Alınan kararlarda çoğunluğu aile üyeleri sağlıyorsa o karar geçerli sayılmıyor. Bir aile şirketi olsak da hem İzmir Mühendislik hem de MNV Turizm ciddi ekonomik değerlerdir. Yüzlerce kişiye iş imkanı sunuyor. Paydaşlarımıza, finans kuruluşlarına ve tedarikçilerimize karşı sorumluluklarımız var. Bu işletmeleri yanlış yönlendirme lüksümüz yok.” // EGE BASIN GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78