• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İzmir 21 °C

Hotar’dan Devir Teslim

Hotar’dan Devir Teslim
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) görev değişikliklerinin ardından devir teslim törenleri sürüyor.

HOTAR’DAN DEVİR TESLİM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) görev değişikliklerinin ardından devir teslim törenleri sürüyor.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm parti yöneticilerine teşekkür ederek, partide ciddi bir deneyim kazandığını ancak devir teslimde çok deneyimsiz olduğunu, bu deneyimi de bugün kazanmış olacağını belirtti. 

Ar-Ge Başkanlığının çok stratejik ve parti politikalarını belirleyen çok önemli bir birim olduğunu vurgulayan Hotar, "İnşallah burada daha önce Başkanlarımızın da yapmış olduğu gibi çok değerli hizmetlerin üstüne yeni hizmetler koymayı hedefliyoruz." dedi.

Hem desteklere ihtiyaçlarının olduğunu hem de kendilerinin her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyen Hotar, Bakan Akdağ'a "daha önceki yaptığı sesli ve sessiz devrimlerini devam ettirmesi için" başarılar diledi. 

Kendisinin partide Nükhet Hotar ile bir bayrak değişimi yapacaklarını aktaran Akdağ, görevini parti yönetiminin en tecrübeli ismine bıraktığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
Hotar'ın uzun bir dönem Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptığını hatırlatan Akdağ, "14 senedir ilk defa devir teslim yapmak, sanıyorum ki bizim partinin rekoru, başka örneği olduğunu zannetmiyorum. Onun için kendisini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Hotar'a başarılar dileyen Akdağ, bakanlık hizmetlerinde kendilerinden destek alacaklarını söyledi. 
Sonrasında Sosyal Politikalar Başkanlığı görevini Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a devreden Hotar; Sosyal Politikalar alanında ülkenin, partilerinin ve hükümetin belirlediği öncelikle dezavantajlı gruplar olmak üzere ülke genelini ilgilendiren sosyal restorasyon sürecine ilişkin güzel çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, görevi devredeceği Çalık'ın bu hizmetleri geliştirerek yenilerini inşa edeceğine inandığını ifade etti. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78