• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İzmir 25 °C

İkinci Pazar Hizmete Girdi

İkinci Pazar Hizmete Girdi
Aliağa Belediyesi tarafından Yeni Mahalle de yapılan Kapalı Pazar yeri hizmete girdi. Çarşamba günleri Yeni Mahalle de iptidai şartlarda hizmet veren Pazar, yeni yapılan kompleks ile vatandaşın hizmetine sunuldu.

 

ALİAĞA 2. KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞTU

YENİ MAHALLE KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI.

BAŞKAN TANSU KAYA ÇARŞAMBA PAZARINI DOLAŞTI

 Aliağa Belediyesi tarafından Yeni Mahalle de yapılan Kapalı Pazar yeri hizmete girdi. Çarşamba günleri Yeni Mahalle de iptidai şartlarda hizmet veren Pazar, yeni yapılan kompleks ile vatandaşın hizmetine sunuldu.
 16 Ekim 2008 tarihinde yapımına başlanan ve 4500 metrekarelik kapalı alanı bulunan Pazar yeri içerisinde toplam 155 adet olmak üzere 124 adet sebze ve meyve, 22 tuhafiye, 2 adet tavuk ve 7 adet de balık tezgahının bulunuyor. İçinde 1 Zabıta birimi, 1 depo, Mescit , 1 Çay Ocağı, Bay ve Bayan tuvaletlerinin bulunduğu Kapalı Pazar Yerinde tezgahlar da 3 metreye 1.20 metre ebatlarında yerden 65 santimetre yüksekliğinde tanzim edildi. Dört ay gibi kısa bir sürede bitirilen Pazar yerinin ilk hizmet gününde pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya büyük ilgi ile karşılandı. Bütün esnafları tek tek dolaşarak hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Kaya vatandaşlar ile de sohbet etti.

BAŞKAN KAYA “ LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ.”
Yeni Mahalle Kapalı Semt Pazarı"nın hizmete girmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Tansu Kaya “ Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.” Dedi. Yıllardır Çarşamba günü bölge insanına hizmet veren açık alan Pazar yeri çilesinin tarihe karıştığını söyleyen Başkan Kaya, “Kent merkezinde kurulan Pazar yeri çilesine son verdik. Ege Bölgesi"nin en büyük katlı kapalı Pazar yeri hizmete açıldı. Yeni Mahallede oturan halkımız için de verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Her Çarşamba günü geçici bir süre ile kurulan, yağmurda, çamurda, tozda, sıcakta Pazar alışverişi gören halkımıza çağdaş ve modern bir Pazar yeri yaparak sıkıntılarına son verdik. Seçimlerden önce verdiğimiz her sözün arkasında durduk. Aliağa 2 tane modern Pazar yerine kavuştu. Hizmetlerimiz insan öncelikli. İnsana yapılan hiçbir yatırım boşa gitmez. Biz laf değil iş üretiyoruz. Aliağa her anlamda çağ atlıyor.” Diye konuştu. 

BAŞKAN KAYA “ VERDİĞİMİZ SÖZLERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ.”
Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri"nin bölgeye önemli bir  hareketlilik getireceğini dile getiren Başkan Kaya yıllardır ihmal edilmiş doğru dürüst hizmet almamış bölgelerin bu hizmet atılımından pay aldığına da dikkat çekerek“ Yeni Mahalle bölgesi de Aliağa da en fazla nüfusu barındıran yerlerden bir olmasına rağmen hizmet alamamış ve yıllardır ihmal edilmiş bir yerdi. Hizmet önceliğimizi hiç hizmet alamamış bölgelerden başlattık. Bölgenin ana ve ara arterlerinde yaptığımız yol ve kaldırım çalışmaları neticesinde Mahallenin tüm çehresi büyük bir değişim yaşıyor. Bu mahallemize söz verdiğimiz Kapalı Pazar Yerini hayata geçirmekten dolayı çok mutluyum. Aliağa"ya hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78