• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İzmir 20 °C

İsmail Küçükkaya Kuşadalılarla Buluştu

İsmail Küçükkaya Kuşadalılarla Buluştu
Ünlü televizyoncu İsmail Küçükkaya Kuşadası Belediyesi tarafindan düzenlenen bir söyleşiyle Kuşadalılarla buluştu.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KUŞADALILARLA BULUŞTU

Ünlü televizyoncu İsmail Küçükkaya Kuşadası Belediyesi tarafindan düzenlenen bir söyleşiyle Kuşadalılarla buluştu. Pera Organizasyon ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen söyleşiye Küçükkaya’nın sevenleri büyük ilgi gösterdi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özaman ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı söyleşide Küçükkaya, Türkiye’de haberciliğin zor tarafları olsa da güzel bir meslek olduğunu belirterek “Türk medyası olarak zor bir süreçten geçiyor olsak da her sabah televizyon ekranlarından sizlere 'günaydın' demek benim için gurur verici. Televizyon haberciliğinde çok eski değilim. Uzun süre yazılı basında çalıştım. Şu anda çalıştığım televizyon kanalından böyle bir teklif alınca ilk önce tereddüt duydum fakat bugün bu işi yapmaktan, olayları sizlere doğru şekilde aktarabilmekten dolayı mutluyum. Türkiye’de haberci olmak ve bu işi dürüst bir şekilde yapmak gerçekten çok zor. Düşünsenize bu ülkede dürüst olduğu için öldürülen gazeteciler var. Her an siz de onlardan biri olabilirsiniz. Yine de dik durmalı ve dürüstlüğümüzden taviz vermemeliyiz. Beni siz Kuşadalılarla buluşturan önce Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Programın ardından İsmail Küçükkaya, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özaman’la birlikte İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda yaptırılan sokak kütüphanesinin açılışına katıldı. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78