• BIST 9536.44
  • Altın 2467.582
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4921
  • İzmir 22 °C

İzmir Atatürk Lisesi 135. Yılını Kutladı

İzmir Atatürk Lisesi 135. Yılını Kutladı
1888 yılında İzmir İdadi Mektebi olarak kurulan sonrasında Mekteb-i Sultani, Cumhuriyet ile birlikte İzmir Erkek Lisesi ve nihayetinde 1942 yılında Atatürk Lisesi olarak kurumsallaşan İzmir Atatürk Lisesi kuruluşunun 135. yılında pilav günü gerçekleştirdi

1888 yılında İzmir İdadi Mektebi olarak kurulan sonrasında Mekteb-i Sultani, Cumhuriyet ile birlikte İzmir Erkek Lisesi ve nihayetinde 1942 yılında Atatürk Lisesi olarak kurumsallaşan İzmir Atatürk Lisesi kuruluşunun 135. yılında pilav günü gerçekleştirdi.

Kurulduğundan beri titizlikle korunan eğitim kalitesi ile kıymetli mezunlar vererek ülkemizin yetişmiş insan gücüne kadim katkılar veren İzmir Atatürk Lisesi, geleneksel hale gelen pilav gününü kuruluşunun 135.yılında yine tüm mezunları ile beraber kutladı. Pilav günü mezunların geniş katılımı ve mezunlara yardım eden Zeybek oynayan çocukların kendilerini mutlu ettiğini söyleyen İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı İhsan Tutum, “Atatürk Lisemizin 135. Kuruluş yılında gerçekleştirdiğimiz pilav günümüzde arkadaşlarımızla hasret giderme imkanı bulduk, beraber pilav kaşıkladık, öğrencilerimizin folklor gösterilerini izleyerek gururlandık. Vakfımıza, Derneğimize ve Okul Aile Birliğimize bağışlar yaparak öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. “Ebediyen var olsun İzmir Atatürk Lisesi” diyen Tutum, “Neticede herşey bu yavrularımız için, çok şükür başka bir beklentimiz yok, onlara helal olsun, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Törende mezunlara seslenen okul müdürü Ahmet Yılmaz okuldaki eğitim kalitesi ve öğrencilerin yükselen başarıları konusunda bilgi verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78