• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İzmir 21 °C

İzmir’de “2. Ege Tiroid Hastalıkları Kursu” düzenlenecek

İzmir’de “2. Ege Tiroid Hastalıkları Kursu” düzenlenecek
ALİAĞA HABER/ İzmir’de “2. Ege Tiroid Hastalıkları Kursu” düzenlenecek

İZMİR’DE “2. EGE TİROİD HASTALIKLARI KURSU” DÜZENLENECEK
                                
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi ve  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliği ile “2. Ege Tiroid Hastalıkları Kursu” gerçekleştirilecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dekanlık Binası Toplantı Salonunda 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü düzenlenecek olan kursta, temel konsept olarak tiroid nodülü işlenecek. Bunun yanı sıra , tiroid testlerinin yorumlaması ve ameliyat sonrası tiroid hormonu replasmanı gibi pratik uygulamada sıklıkla karşılaşılan  sorunlar da tartışılacak.

Prof. Dr. Fırat Bayraktar, “Tüm dünyada olduğu gibi tiroid hastalıkları ülkemizde de çok yaygın olarak bulunmakta ve bu hastalar sıklıkla hekimlere başvurmaktadır. Halen ülkemizde tiroid sorunları olan hasta oranının  yüzde 30-40 olduğu tahmin edilmektedir. Gözlemlerimiz, genel hekimlik uygulamaları sırasında, tiroid hastalıklarının tanı ve tedavisinde zorluklar yaşandığı ve bazı yanlışlıklar yapıldığı yönündedir. Bu kursu düzenlemekteki amacımız, tiroid hastalığı tanı ve tedavi yönetiminin yanlışlardan arındırılmasına, olabildiğince katkı sağlamaktır” diye konuştu. Bilge Bağcı- Mert Kafkas İZMİR (Ege Ajans) EGE BASIN GRUBU haber, aliağa, güncel,

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78