• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İzmir 25 °C

İzmir’de bir ilk!

İzmir’de bir ilk!
TÜYAP, AĞAÇ İŞLEME TEKNOLOJİSİ VE MOBİLYA YAN SANAYİİ SEKTÖRLERİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR…

Fuarcılık sektörünün lider firması TÜYAP, ülkemizin en önemli fuar alanı yatırımlarından biri olan fuarizmir’de Ağaç İşleme Teknolojisi ve Mobilya Yan Sanayii sektörlerinin en önemli firmalarını buluşturuyor.

TÜYAP, İzmir’de 8 – 12 Nisan 2017 tarihleri arasında İZWOOD 2017 İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı, İzmir Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ve PLASTPAK Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı’nı eş zamanlı düzenleyecek. İlgili derneklerin işbirliği, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş (İZFAŞ), Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle hazırlanan fuarlar fuarizmir’de gerçekleştirilecektir.

ERSÖZLÜ: 4 FARKLI SEKTÖRÜ TEK ÇATI ALTINDA TOPLADIK
TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü İlhan ERSÖZLÜ yaptığı açıklamada, “TÜYAP ve Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) işbirliği ile düzenlenen İZWOOD 2017 İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’ndan elde edilecek sinerjiyle ham ürünün işlenmesinden son tüketiciye ulaşımına kadar tüm ağaç işleme – mobilya yan sanayi sektörü bir araya gelecek. Yine eş zamanlı olarak düzenlediğimiz Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) işbirliği ile gerçekleşecek PLASTPAK Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı ile de toplamda dört farklı sektör aynı çatı altında toplanacak.” dedi.

20.000 m2 alanda düzenlenen fuarlara ilgili sektörlerin önde gelen firmaları, sektörel dernek, yayın ve kuruluşlar da katılacak. Fuarlara yurtdışında Yunanistan, Kosova,Ürdün, Tunus, Fas, Cezayir, Makedonya, Rusya, Ukrayna, Romanya, İran, Azerbaycan, Gürcistan, Sırbistan, Bulgaristan ve Mısır’dan, yurtiçinde 60’ı aşkın şehirden 40.000’in üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Sektörlerle ilgili ülkelerden gelecek heyetler için uçak, yurtiçinden gelecek ziyaretçiler içinse otobüs organizasyonları tamamlandı.

ERSÖZLÜ: TÜYAP VE DERNEKLER ANLAMLI BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATIYOR
İlhan Ersözlü sözlerine şöyle devam etti: “Fuar döneminde yine bir ilk olarak, TÜYAP ve mobilya sektörüne yön veren dernekler, Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD), Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER) ve MDF ve Yonga Levha Sanayii Derneği işbirliğiyle İzmir'de yaşayan devlet koruması altındaki çocuklarımız için bir sosyal sorumluluk projemiz de hayat bulacak. Bu kapsamda, fuar boyunca alanda kurulacak özel üretim hattında çeşitli ebat ve tasarımlarda elbise dolapları üretilerek T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü yuva ve barınma evlerinde yaşayan 7 – 12 yaş çocuk ve 12 – 18 yaş kız çocuklarımızın kullanımına sunulacak.”

İlhan Ersözlü sözlerini şöyle tamamladı: “TÜYAP olarak, fuarlarımızın gerçekleştirilmesine verdikleri değerli destekler sebebiyle, Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD), Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER), MDF ve Yonga Levha Sanayii Derneği, Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER), KOSGEB, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş (İZFAŞ), İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Valiliği ve T.C. Ekonomi Bakanlığımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Fuarlar 8 – 11 Nisan tarihleri arasında 10:00 – 19:00, 12 Nisan tarihinde de 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar alanına toplu ulaşımın yanı sıra, TÜYAP tarafından organize edilecek özel servis araçlarıyla da ulaşılabilecek, servisler Alsancak Gar, Konak Pier ve fuarizmir arasında gidiş dönüş hizmeti verecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78