• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İzmir 16 °C
» »

Karşıyaka Belediyesi Sahaya İndi

Karşıyaka Belediyesi Sahaya İndi
Belediye personeli arasında birlik ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve sportif faaliyetleri özendirmek için

Belediye personeli arasında birlik ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve sportif faaliyetleri özendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ düzenledi. Onlarca çalışan, bu kez ‘sahada’ ter döktü. 

HEM DOSTLUK HEM YARIŞ 
Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ bu yıl 16 Ekim-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi. 140 personelin katıldığı turnuvaya Karşıyaka’nın Efsaneleri Spor Tesisleri ev sahipliği yaptı. Maçlarda kıyasıya mücadele eden ekipler, hem performansları hem de dostluklarıyla göz doldurdu. Sahada olamayan belediye çalışanları da tribünlerde arkadaşlarına destek verdi. 

ŞAMPİYON TEMİZLİK İŞLERİ! 
Turnuva sonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibi şampiyonluğa ulaştı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ikinci, Park ve Bahçeler Müdürlüğü üçüncü, Güvenlik Birimi ise dördüncü oldu. Turnuvada 18'er gol atarak Gol Kralı seçilen Sadık Yılmaz (Temizlik İşleri Müdürlüğü) ve Muhammed Sayni (Park ve Bahçeler Müdürlüğü) kupayı birlikte kaldırdı. Maçlarda forma giyen tüm çalışanlara anı madalyası verilirken, dereceye giren takımlara kupa ve madalya takdim edildi. 

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Centilmence mücadeleleri ile çok başarılı bir turnuvaya imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Başarımızın gücü olan birlik ve beraberliğimizi her alanda en iyi şekilde sergilemeye, örnek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

İzlenme: 6845
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78