• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Kelime Bulmaca Oyunu’nun Heyecanı Aliağa’da Yaşandı

Kelime Bulmaca Oyunu’nun Heyecanı Aliağa’da Yaşandı
Türkiye’nin en sevilen sunucularından Ali İhsan Varol, “Kelime Bulmaca Oyunu” ile sahne aldığı Aliağa’da izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

KELİME BULMACA OYUNU’NUN HEYECANI ALİAĞA’DA YAŞANDI

ALİ İHSAN VAROL ALİAĞALILARA KEYİFLİ SAATLER YAŞATTI

Türkiye’nin en sevilen sunucularından Ali İhsan Varol, “Kelime Bulmaca Oyunu” ile sahne aldığı Aliağa’da izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarizmir/

Aliağalıların gönlünde taht kuran ekranların fenomen sunucusu Ali İhsan Varol, Aliağa Belediyesi’nin “Aliağa’da Komedi Festivali” etkinlikleri kapsamında program yaptı. Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde yüzlerce Aliağalının karşısına çıkan Varol, programı izlemeye gelenlere kelime bulmaca oyununun heyecanını yaşattı. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, yoğun ilgi gören programı seyirciler arasında izledi.

Bilgi ve eğlenceyi aynı anda sunan Ali İhsan Varol, interaktif sunumu ve esprili diliyle de izleyenleri keyiflendirdi. Bulmaca meraklılarının akın ettiği programda; Züleyha Bilent, Yalçın Türkoğlu, Devrim Coşar, Felek Özel, Ömer Şahin, Seda Atalan, Demet Kılıçkaya ve Anıl Soya Yıldırım yarıştı. Kelimeleri en hızlı şekilde tahmin eden ve rakiplerini bir bir eleyen Devrim Coşar yarışmanın birincisi oldu.  

ALİ İHSAN VAROL: “ALİAĞA’DA HER SEFERİNDE BÜYÜK BİR HEYECAN VE COŞKU İLE KARŞILANIYORUZ”
Aliağa’ya yedinci kez geldiğini belirten ünlü sunucu Ali İhsan Varol, “Aliağalılar çok sıcak kanlı insanlara sahip bir ilçe. Buraya geldiğim ilk gün güzel bir iletişim içerisine girdik. Devamının da böyle gelmesi benim için büyük mutluluk oldu. Sonuç itibari ile yaptığımız yarışmada her seferinde değişmiyor. Sorular değişiyor fakat konsept hep aynı. Ne kadar eğlenceli bir program olsa da hep aynı işi yapmak şekersiz bir sakızı tekrar tekrar çiğnemek gibi oluyor. Fakat Aliağa’da her seferinde büyük bir heyecan ve coşku ile karşılanıyoruz. Programa gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm Aliağalılara çok teşekkür ederim” dedi. // EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediyesi-kelime-bulmaca-oyunu-(2).jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-6.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78