• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İzmir 14 °C

Kınık Be­le­di­ye­si'nden Sı­ca­cık Bir Hiz­met

Kınık Be­le­di­ye­si'nden Sı­ca­cık Bir Hiz­met
Sos­yal Be­le­di­ye­ci­lik an­la­yı­şı ile ha­re­ket eden İzmir'e bağlı Kınık Be­le­di­ye­si, Kınık Poy­ra­cık Ekmek Fı­rı­nı ile adın­dan söz et­tir­me­ye devam edi­yor.

Sos­yal Be­le­di­ye­ci­lik an­la­yı­şı ile ha­re­ket eden İzmir'e bağlı Kınık Be­le­di­ye­si, Kınık Poy­ra­cık Ekmek Fı­rı­nı ile adın­dan söz et­tir­me­ye devam edi­yor. Kınık Be­le­di­ye­si, Kınık Poy­ra­cık Ekmek fı­rı­nın­da sağ­lık­lı, ka­li­te­li, Üs­te­lik pi­ya­sa de­ğe­rin­den yüzde 25 daha ucuz ekmek üre­ti­yor.

Her gün 24 saat bo­yun­ca var­di­ya­lı ola­rak ça­lı­şan fı­rın­da usta eller ta­ra­fın­dan günde yak­la­şık 10 bin ekmek üre­ti­li­yor. Üre­ti­len ek­mek­ler ise Be­le­di­ye fı­rı­nın­dan sof­ra­la­ra ge­li­yor.

Kınık Be­le­di­ye­si, Be­le­di­ye'nin fı­rı­nın­da imal edi­len ek­mek­le­ri, Ber­ga­ma Dev­let Has­ta­ne­si, Kınık Dev­let Has­ta­ne­si, Aşev­le­ri, Maden ve çevre fab­ri­ka­la­ra da gön­de­ril­me­si­ni sağ­la­ya­rak önem­li bir hiz­me­te imza attı.
Fı­rın­dan çıkan sı­ca­cık ek­mek­ler, Gıda Mü­hen­dis­le­ri­nin ona­yın­dan geç­tik­ten sonra fab­ri­ka­da tek tek pa­ket­le­ni­yor, ar­dın­dan hem has­ta­ne­de­ki ça­lı­şan per­so­nel ve has­ta­la­ra hem de aşev­le­ri­ne kalp­le­ri ısıt­mak için gön­de­ri­li­yor.

Va­tan­daş­la­ra hem daha hij­ye­nik hem daha ucuz ekmek üre­til­me­si­ne imkan ya­rat­mak ama­cıy­la yola çıkan Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, " Kınık Be­le­di­ye­si Poy­ra­cık Ma­hal­le­miz­de Be­le­di­ye­mi­zin ekmek fı­rı­nı mev­cut. Va­tan­da­şı­mı­za ka­li­te­li ve ucuz ekmek ye­dir­mek için pi­ya­sa fi­yat­la­rın­dan yüzde 20- 25 daha ucuza ekmek üre­ti­yo­ruz." dedi

Yap­tık­la­rı hiz­met­ten do­la­yı mutlu ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Doğ­ru­er, "Fı­rı­nı­mız­da artık ek­mek­le­ri­miz üze­rin­de son kul­lan­ma ta­ri­hi­nin yaz­dı­ğı Kınık Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan üre­til­di­ği , imal edil­di­ği ve gra­ma­jı­nın yaz­dı­ğı ekmek üret­mek­te­yiz. Bu ek­mek­le­ri­miz Ber­ga­ma, Kınık Dev­let Has­ta­ne­le­rin­de, Çevre Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­le­rin­de­ki fab­ri­ka­la­ra, Maden ve aşev­le­ri­ne ekmek gö­tür­mek­te. Ka­li­te­li, ucuz, sağ­lık­lı ek­me­ği ve gıda mü­hen­dis­le­ri­nin kont­ro­lün­de­ki ürün­le­ri de Kınık Be­le­di­ye­si ka­li­te­sin­de sun­mak­ta­yız." diye ek­le­di.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78