• BIST 9548.09
  • Altın 2492.432
  • Dolar 32.494
  • Euro 34.5189
  • İzmir 25 °C

Kırçiçeği Kuşadası'nda

Kırçiçeği Kuşadası'nda
Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Türkiye'de turizmin ilk başladığı kent Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı

KIRÇİÇEĞİ KUŞADASI'NDA

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Türkiye'de turizmin ilk başladığı kent Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Misafirlerimiz Kırçiçeği'nin kalitesini yaşayacak" dedi.

Lezzet yolculuğuna 1985'te İzmir'den başlayan ve 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, yaz sezonunda hem yeni lezzetlerin adresi olmaya hem de yeni yatırımlara imza atmaya devam etti. Sezona emin adımlarla giren Kırçiçeği'nin yeni şubesi, turizmin başladığı kent Kuşadası'nda hizmete girdi. Turizm yatırımlarını da sürdüren Kırçiçeği, yeni şubeyle birlikte aynı zamanda 35 yataklı Kuşadası İmerhan Oteli de hizmete açtı.

Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, “Türk turizmi denilince ilk akla gelen Kuşadası'nda olmaktan dolayı heyecanımız büyük. Yeni şubemizle birlikte 35 yataklı otelimiz de hizmete giriyor. Kusursuz lezzetleri sunarken, otel yatırımızla da misafirlerimize Kırçiçeği kalitesini yaşatacak olmaktan gururluyuz" dedi.
 
HEM RESTORANT HEM OTEL

Gıda sektöründe her gün binlerce misafiri ağırlayıp, ülke ekonomisine ve  istihdama katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını belirten İpbaş, Kırçiçeği'nin Türk turizminin vitrini olan kentlerdeki şubeleriyle yüksek bir tecrübeye sahip olduğuna dikkat çekti. İpbaş, “İnsanların ruhunu doyurmak ve benzersiz deneyimler sunmak için tasarlanmış ürün ve hizmetlerimizle, gıda sektöründe sürdürülebilir şekilde büyümeyi sürdürüyoruz. Kuşadası gibi yerli-yabancı turistin yoğun olduğu bölgelerde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor. Kırçiceği'nın gıda sektöründeki yüksek kalitesi artık Kuşadası'nın da hizmetinde. Hem mutfağımızla hem de İmerhan ile Kuşadası lezzete ve hizmete doyacak" dedi. / EGE BASIN GRUBU

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78