• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İzmir 20 °C

Kirletene Ağır Ceza Geliyor

Kirletene Ağır Ceza Geliyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Kâtip Üyesi Aydın Şengül, Aliağa’da hava kirliliğinin ciddi boyutlara ulaştığını ifade ederek, bölgedeki fabrikaları uyardı. “Doğayı tahrip edenler ciddi cezalarla karşı karşıya kal

“DOĞAYI TAHRİP EDENLERİ CİDDİ CEZALAR BEKLİYOR”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Kâtip Üyesi Aydın Şengül, Aliağa’da hava kirliliğinin ciddi boyutlara ulaştığını ifade ederek, bölgedeki fabrikaları uyardı. “Doğayı tahrip edenler ciddi cezalarla karşı karşıya kalacaktır” diye konuştu. AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Aliağa’da partisinin Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Şengül, Aliağa’da hava kirliliğinin ciddi boyutlarda olduğunu belirterek, bölgedeki fabrikaları uyardı. Sürdürülebilir ekonominin öneminden bahseden Şengül, doğayı tahrip edenlerin ciddi cezalarla karşı karşıya kalacağını, Aliağa’da emaneti geri alarak Aliağa Belediyesi’nin tekrar Ak Parti’ye geçeceğini  ifade etti. Şengül, “Aliağa’da hava kirliliği ciddi boyutlarda. Bölgede demir-çelik fabrikalarının varlığı ülke ekonomisi adına elbette artı bir değer. Ancak bunu çevreye, doğaya karşı tercih edemeyiz. Bir canlı ne kadar önemliyse, doğa da o kadar önemli. Gelişen teknolojiyle birlikte her şeyin önlemini almak mümkün. Her şey para kazanmak değil. Doğayı vahşice kullanmak kabul edilemez. Sürdürülebilir ekonomi, sürdürülebilir kalkınmayla doğayı tahrip etmeden bugünü yarına taşımaktır önemli olan. Şunu da açıkça söyleyebilirim ki Aliağa’da çevreye zarar veren birçok fabrikaya ciddi cezalar gelebilir. TBMM Çevre Komisyonu Üyesi bir milletvekili olarak bu konunun takipçisi olacağım. Bu konuda vatandaşlarımızdan da isteğimiz, gördükleri sorunları bize iletmeleridir. Gereken yapılacaktır.” ifadelerinde bulundu. AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül katılımıyla yapıldı. Toplantıya ayrıca AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, İl Başkan Yardımcısı Uğur Türkan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimleriyle partililer katıldı. İlçelerde gerçekleştirilen toplantılarla, teşkilatları değerlendirme fırsatı bulduklarını belirten Şengül, “30 ilçemizde başlattığımız ilçe danışma meclisi toplantılarıyla, teşkilatlarımızı değerlendirme fırsatı buluyor, eksiklerimizi tamamlamak ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri masaya yatırıyoruz” dedi.

“Aliağa’da emaneti geri alacağız

Bölgedeki gözlemlerine dayanarak Aliağalı’ların yerel yönetimlerden oldukça şikayetçi olduğunu belirten Şengül, “Aliağalılar, oyunu CHP’ye vermekten ötürü bin pişman. Aliağa’da bir önceki dönem Belediye Başkanlığı AK Parti’deydi ve ilçeye katkımız büyüktü. Aliağa’da emaneti geri almak için var gücümüzle çalışacağız. Bence Aliağalılar, Belediye Başkanlığını CHP’ye vermekten de oldukça rahatsızlar. İnanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde Aliağa, yeniden hizmetin partisi AK Parti’yi tercih edecek” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78