• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İzmir 15 °C
» »

Kula Belediyesi TSM Korosu, Çalışmalarına Devam Ediyor

Kula Belediyesi TSM Korosu, Çalışmalarına Devam Ediyor
Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği (THM) Korosu prova çalışmalarını sürdürüyor.

Kula Belediyesi TSM Korosu, Çalışmalarına Devam Ediyor
Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği (THM) Korosu prova çalışmalarını sürdürüyor. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde çalışmalarına devam eden, Ersin Ömer Atagöz’ün koro şefliğini yaptığı TSM korosu, yıl içinde düzenlenecek konserlere hazırlanıyor.

Tüm yaş gruplarına hitap eden etkinlik ve faaliyetler ile ilçe halkının kazanımlarını artırmaya gayret eden Kula Belediyesi, sosyal etkinliklerle vatandaşları kucaklamaya devam ediyor. Kula Belediyesi TSM korosu, Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda her hafta Salı günleri saat 20.00 – 23.00 arasında çalışmalarını sürdürüyor. Farklı yaş ve meslek gruplarından katılımcıların olduğu TSM Korosu çalışmaları neşeli ve renkli görüntülere sahne oluyor. TSM Korosu son çalışmasında Koro seslerinden Tevfik Düdükçü’ye sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. TSM Korosu’nda gönüllü olarak yer alan koro sanatçılarının önümüzdeki aylarda konserlerle dinleyicilerin karşısına çıkacaklarını kaydeden Koro Şefi Ersin Ömer Atagöz, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a müziğe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Tosun, “Amacımız, Ortak Bir Kent Kültürü oluşturmak’’

Kula halkının çeşitli sosyal etkinliklerle kucaklaşmasını ve ortak bir kent kültürünün oluşmasını sağlamak üzere çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kültür ve sanat ancak yaşatılarak gelecek kuşaklara aktarılabilir. Kültürel zenginliğimizi korumak, farklı bakış açılarının sanat aracılığıyla ifade edilmesine zemin hazırlamak için gayret ediyoruz. Kültürün ve sanatın insanlar üzerindeki olumlu ve geliştirici niteliklerinin farkındalığıyla, günlük yaşama renk katan ve farklı bakış açıları kazandıran TSM Koromuz, her yaştan yeni katılımcıları bekliyor’’ diye konuştu.

İzlenme: 7222
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78