• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C
» »

Kula Büyükşehir’le Değişim Yaşıyor

Kula Büyükşehir’le Değişim Yaşıyor
MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula Kenan Evren Mahallesi ile Zaferiye Mahallesi'ni birbirine bağlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı.

Kula Büyükşehir’le Değişim Yaşıyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula Kenan Evren Mahallesi ile Zaferiye Mahallesi'ni birbirine bağlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı. Büyükşehir’le yepyeni bir çehre kazanan ilçede, ilçe sakinleri çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kula ilçesine bağlı Kenan Evren ve Zaferiye mahalleleri arasındaki 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol kazıma çalışmalarına başladı. Asfaltları kazınan caddelerin altyapıları da denetlenerek ihtiyaç duyulan alanlarda içme suyu hatlarının yenilenmesi gibi çalışmaların da yapılacağı belirtildi. Dolgu ve zemin düzenleme çalışmalarının ardından kısa bir süre içerisinde kilit parke taş ve kaldırım yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Cengiz Ergün ile birlikte Kula’mıza hizmet ediyoruz

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmaları inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Kula’nın tüm mahallelerinde yol çalışmaları yaptıklarını ifade eden Tosun, “Vatandaşlarımızın daha ferah ve huzurlu olarak yaşamlarını sürdürmeleri noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde her geçen gün yeni projeler üretiyoruz. İlçe merkezimizde olduğu gibi Börtlüce’den Çarıkballı’ya kadar her köyümüze hizmet götürme çabasındayız. İnşallah, Allah kaza bela vermeden çalışmalarına başladığımız yolları kısa zaman içerisinde bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize verdiği desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür eder, yeni yollarımızın Kulalı hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

İzlenme: 7063
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78