• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Kuşadası’nda Dünya Çevre Günü Etkinlikleri

Kuşadası’nda Dünya Çevre Günü Etkinlikleri
Kuşadası’nda Dünya Çevre Günü, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak

KUŞADASI’NDA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
 
Kuşadası’nda Dünya Çevre Günü, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 5 Haziran’da Kesedağı temizliği ile başlayacak olan etkinlikler kapsamında 6 Haziran’da İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda çevre temalı stantlar açılacak ve saat 19.00’da ise “Çevre için Pedal Çevir” sloganı ile bir bisiklet turu düzenlenecek.
 
Dünya Çevre Günü, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi etkinlikle kutlanacak. Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Mavi Bayraklı oteller, EKODOSD, Turmepa ve gönüllülerin katılımıyla 5 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Kesedağı’nda temizlik yapılacak. 6 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda çevre temalı stantların açılacağı etkinlikler kapsamında saat 17.00’da Charisma De Luxe Hotel’de Mavi Bayrak Töreni yapılacak.
 
ÇEVRE İÇİN PEDAL ÇEVİR
 
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinlikleri saat 19.00’da başlayacak olan bir bisiklet turu ile sürecek. Bisiklet turuna katılmak isteyenler için saat 17.00’dan itibaren İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda kayıt işlemi başlayacak. “Çevre için Pedal Çevir” sloganı ile yapılacak bisiklet turu sonunda, katılımcılar arasında yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecek.
 
ÇOCUKLARA TİYATRO İLE ÇEVRE BİLİNCİ

 
Kuşadası Belediye Tiyatrosu, Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde “İnsan Doğayla Yaşar” adlı ücretsiz bir çocuk oyunu sergileyecek. 6-8-9-10 Haziran tarihlerinde saat 11.00 ve 14.00’da olmak üzere günde iki seans halinde sahnelenecek olan oyun, küresel ısınma ve çevre kirliliğiyle yok olma tehlikesi karşısında, hayvanların insanları bilinçlendirerek dünyayı kurtarmak için verdikleri ortak mücadeleyi anlatıyor. Ayça Vardal, Gülfem Günaydın, Münir Emre Vedin, Hakan Kutay Pekgöz ve Mehmet Turan’ın rol aldığı oyunun yönetmenliğini Mehmet Turan,  ışık, ses ve video tasarımını ise Şencan Semerci yapıyor. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78