• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İzmir 14 °C

Lider 3 Puan Peşinde

Lider 3 Puan Peşinde
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi A grubu lideri Aliağa FK, 3. hafta erteme maçında deplasmanda Ülküspora konuk olacak.
LİDER 3 PUAN PEŞİNDE
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi A grubu lideri Aliağa FK, 3. hafta erteme maçında deplasmanda Ülküspora konuk olacak. Sarı siyahlı ekip daha önce ulusal yas nedeniyle ertelenen Ülküspor karşılaşmasından 3 puan ile dönmek istiyor.
 
Ligde hafta sonu Halilbeyli Sporu kendi sahasında 4-1 yenen Aliağa FK, Ülküspor deplasmanından da 3 puan ile dönerek zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor.
 
Ligde oynadığı iki karşılaşmadan da galip ayrılan Aliağa FK, topladığı 6 puan ile averaj farkıyla zirvede yer alıyor. Sarı siyahlı ekip ligde oynadığı 2 mücadelede 8 gol atarken kalesinde 2 gol gördü. 
 
Zorlu Ülküspor deplasmanı öncesinde son antrenmanını Aliağa Belediyesi ENKA spor sahasında gerçekleştiren sarı siyahlı ekipte sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde ısınma ve pas çalışmalarının yapıldığı idmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
 
21 Ekim Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı 2’nolu sahada oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
 
ŞENTÜRK: YOĞUN MAÇ TEMPOSUNDAN KAZANÇLI ÇIKACAĞIZ
Ligin güçlü ekiplerinden Ülküsporu yenerek zirvede kalmaya devam edeceklerini belirten Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, “Ülküspor karşısında öncelikle iyi futbolumuzu ön plana çıkarmak istiyoruz. Deplasmandan alacağımız 3 puan zirve yarışında bizim için çok önemli. 3 günde bir oynayacağımız karşılaşmalar ile yoğun bir maç dönemine girdik. Takım olarak bu yoğun maç temposundan kazançlı çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78