• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Lider Aliağa, Dikili’den 1 Puanla Döndü

Lider Aliağa, Dikili’den 1 Puanla Döndü
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 24.Hafta karşılaşmasında şampiyonluk için çıktığı Dikili Çandarlıgücü deplasmanından 0-
DİKİLİ ÇANDARLIGÜCÜ: 0 – 0 ALİAĞA FK
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 24.Hafta karşılaşmasında şampiyonluk için çıktığı Dikili Çandarlıgücü deplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Sahadan 1 puan ile ayrılan Aliağa, şampiyonluğu son haftaya bıraktı. Ligin bitimine 2 hafta kala puanını 52’ye yükselten Aliağa’nın, en yakın takipçisi Ceyhan Altınyıldız spor ile puan farkı 4 oldu.
 
Ligin 25.haftasında maçı bulunmayan Aliağa, 26.haftada kendi sahasında konuk edeceği Reo Atilla Spor mücadelesinden 3 puan ile ayrıldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. 
 
Ligde 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Aliağa, 52 puanla zirvedeki yerini korudu. Dikili Çandarlıgücü ise; Aldığı 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle puanını 42 yaparak 5.sırada yer aldı.
 
Aliağa FK, Dikili sahasında oynanan mücadeleye; Yiğit Gülay, Barış Bozal, Aykut Geçmen, Oğuzhan Uslu, Çağrı Gürbüz, Hüseyin Adıgüzel, Necdet Özkan, Adnan Malat, Berkcan Ertene, Tolga Divrik ve Oğuzhan Bozkurt 11’i ile çıktı.
 
ŞENTÜRK: BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR DEPLASMANDI
Dikili deplasmanında maça iyi başladıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Bizim için önemli bir deplasmandı. Sahadan 3 puan ile ayrılabilseydik burada şampiyonluğumuzu ilan edecektik. Buraya büyük bir motivasyonla geldik. Maç gergin bir ortamda oynandı. Maçtan önce fiili saldırılara maruz kaldık. Her şeye rağmen maça iyi başlayan taraf bizdik. İlk yarıda üstünlüğümüzü kuruduk. Fakat yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıya daha dengeli başladık. Final paslarını istediğimiz gibi yapamadık. Bize 3 puanı getirecek golü bulamayınca şampiyonluk kutlamalarını son haftaya bırakmak zorunda kaldık” dedi.
 
24.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
Özçamdibi Spor 4 - 2 Reo Atilla Spor, Poyracık Bilir Altayspor 3 - 1 Bornova Belediye Spor, Ceyhan Altınyıldız Spor 11 - 2 Ülkü Spor, İzmir Belediye Spor 0 - 1 Halilbeyli Spor, Foça Belediye Spor 1 - 0 Dedebaşı Spor, Dikili Çandarlıgücü  0 - 0  Aliağa FK / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78