• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İzmir 8 °C

Lider Aliağaspor Kütahyasporu Konuk Edecek

Lider Aliağaspor Kütahyasporu Konuk Edecek
İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin 13.hafta karşılaşmasında Kütahyasporu sahasında konuk edecek. Devreyi lider olarak kapatmak isteyen Aliağaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

LİDER ALİAĞASPOR KÜTAHYASPORU KONUK EDECEK

ALİAĞASPOR İLÇE STADINA DÖNÜYOR

İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin 13.hafta karşılaşmasında Kütahyasporu sahasında konuk edecek. Devreyi lider olarak kapatmak isteyen Aliağaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Aliağaspor, mücadele ettiği 9.grupta 27 puanla zirvedeki yerini korurken 18 puana sahip Kütahyaspor 7.sırada yer alıyor. En yakın takipçisi Maltepesporun bir puan önünde bulunan İzmir temsilcisi Kütahyaspor maçını da kayıpsız geçerek üçüncü lig yolunda şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

SARI SİYAHLILAR İLÇE STADINA DÖNÜYOR

Çim yenileme çalışmaları nedeniyle uzun süre kendi stadından uzak kalan Aliağaspor, Kütahyasporu kendi stadı olan Aliağa İlçe Stadında ağırlayacak. 16 Aralık 2018 Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.  

QUESI VE SAK ATTIĞI GOLLERLER ALKIŞ ALDI

Devrenin son maçında Kütahyasporu ağırlayacak olan sarı siyahlılar karşılaşmanın hazırlıklarını Petkim Sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde yapılan antrenman açma germe ve ısınma hareketleri ile başladı. Yaklaşık iki saat süren antrenman dar alanda yapılan pas çalışması ve taktik maçla son buldu. Futbolcuların hırslı halleri ve yüksek motivasyonları teknik heyeti memnun ederken Quesı Jonathan Weston ve Muhammed Sak attığı gollerle dikkat çekti.

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU POLAT ÇETİN: “TARAFTARIMIZIN GÜÇLÜ DESTEĞİ İLE GALİP GELECEĞİZ”

Derince deplasmanından önemli bir üç puan aldıklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Takım olarak planlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Hafta sonu devrenin son maçını oynayacağız. Liderliği korumak ve ikinci yarıya daha iyi başlayabilmek için bizim için çok önemli bir maç. En yakın takipçimizin bir puan önündeyiz. Hesaplarımıza göre bu puan farkı 5-6 olmalıydı. Bu haftaki rakibiz Kütahya bu liglerde her zaman zorlu bir takım olmuştur. Ama biz iyi bir takımız. Bunun da farkındayız. Farkımızı sahaya yansıtarak ve ilçe stadında taraftarımızın güçlü desteği ile galip geleceğiz” dedi.

BAL 9.GRUP 13.HAFTA PROGRAMI

BAL’da 9.grup 13.hafta karşılaşmaları 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Haftanın programı şöyle;

Kütahya Çamlıcaspor - Belediye Derince Spor
Kocaeli Büyükderbentspor - Gaziosmanpaşa
Bozüyük Vitraspor - Maltepespor
Sultangazi Spor - TKİ Tavşanlı Linyitspor
Vefaspor - Başiskele Doğantepespor
Çayırova Spor - Bornova Yeşilova Spor
Aliağaspor FK - Kütahyaspor

/EGE BASIN GRUBU

aliagafk-polat-cetin-(1).jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78