• BIST 9530.47
  • Altın 2476.378
  • Dolar 32.4902
  • Euro 34.7611
  • İzmir 17 °C

Lojistikçiler Bu Zirvede Buluşuyor

 Lojistikçiler Bu Zirvede Buluşuyor
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Körfez Lojistik Buluşmaları toplantılarıyla İzmir ve Türkiye’de gündem yaratan konuları işleyen Ege Lojistik Derneği’nin (ELODE
EGE LOJİSTİK ZİRVESİ İÇİN SON VİRAJ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Körfez Lojistik Buluşmaları toplantılarıyla İzmir ve Türkiye’de gündem yaratan konuları işleyen Ege Lojistik Derneği’nin (ELODER) düzenleyeceği 1. Ege Lojistik Zirvesi için son hazırlıklar tamamlandı.
 
İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu’nda 20 Şubat 2016 Cumartesi gün boyu sürecek olan Ege Lojistik Zirvesi’ne, bölgede lojistik sektörüne hizmet veren ve üreten profesyoneller görüşlerini anlatacak ve yaşanan sorunlara çözüm önerileri arayacak.
 
SEKTÖRÜN TÜM PAYDAŞLARI BURADA
Ege Bölgesi’nde ilk kez düzenlenen Lojistik Zirvesi'ne ev sahipliği yapacaklarını ve lojistik sektöründeki sorunlara ortak akılla birlikte çözümler getireceklerini açıklayan ELODER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Doğrucu, gün boyu sürecek olan zirveye lojistik, perakende, üniversite ve kamu kuruluşlarının temsilcilerinin konuşmacı olarak yer alacağını söyledi.
 
Bu yıl birincisi düzenlenen Ege Lojistik Zirvesi’nin sektörün tüm bileşenlerini bir araya getireceğini ifade eden Doğrucu, “Katılımcılarımız için gün boyunca sürecek faydalı bir program hazırladık. Zirveye gelecek temsilciler sektördeki sorunların çözümlerinin yanı sıra dünyadaki son gelişmeleri de öğrenme fırsatı bulacak. Zirve’de son dönemde gündemde olan işçi kiralama başta olmak üzere sektörü ilgilendiren son yasal düzenlemelerde ele alınacak. Lojistik sektörümüzün tüm paydaşlarını zirvemize bekliyoruz” diye konuştu.
 
ZİRVEYE KİMLER KATILACAK
Sabah 9’dan 17’ye dek sürecek olan Ege Lojistik Zirvesi’nde birinci bölümünde HAVI İş Geliştirme Direktörü Derman Aydoğan ‘Dış Kaynak Kullanımında Lojistik Firma Yönetimi’, CEVA Lojistik Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ ‘Lojistik Hizmetlerde Kpı Yönetimi, Global 3PL Firmalarında Uygulamalar’, UTI GL&D Türkiye Satış Müdürü Buğra Can Savaş ‘Lojistik Hizmet Sağlayıcı Firmalarda; Yüksek Personel Devir Hızının, Operasyonel Kpı Performansı Üzerine Etkisi’ başlıkları altında konuşma yapacak.
 
Zirvenin ikinci bölümünde ise moderatörlüğünü ELODER Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Künüralp’in yapacağı Lojistikte İnsan Kaynakları Sorunları Üzerine konulu panelde Ekol Lojistik İK Direktörü Osman Ünal, PERYÖN Ege Şube Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, İş-Kur İl Şube Müdürü Kadri Kabak ve Tesco Kipa Dağıtım Direktörü Alpay Odacı görüşlerini aktaracak.
 
Son bölümde ise Ekol Lojistik Ege Bölge Yöneticisi Sonnur Saatçioğlu ‘Yetenek Gelişimi ve Liderlik Gelişimi’ ve Green Lojistik danışmanı Çetin Özek ‘Perakende Lojistiğinde Kullanılan Depo Yönetim Sistemlerinin, Hizmet Alanlar ve WMS Yazılımcıları Açısından Değerlendirmesi; Sorunlar ve Çözümler’ konularında görüşlerini açıklayacaklar. /Murat Şahin / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78