• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İzmir 23 °C
» »

Makine Parkına Takviye Sürüyor

Makine Parkına Takviye Sürüyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi, hizmet alanının il sınırlarının tamamını kapsamasının ardından her bölgeye kesintisiz hizmet ulaştırmak amacıyla güçlendirdiği araç filosuna 7 yeni greyder daha ekledi.

MAKİNE PARKINA TAKVİYE SÜRÜYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hizmet alanının il sınırlarının tamamını kapsamasının ardından her bölgeye kesintisiz hizmet ulaştırmak amacıyla güçlendirdiği araç filosuna 7 yeni greyder daha ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe ve köy bağlantı yollarının yanı sıra arazi ve tarla yollarıyla birlikte yaklaşık 7 bin kilometrelik yol ağında hizmet verdiklerini belirterek, her geçen gün güçlenen hizmet filosu ile kentin her köşesine kesintisiz hizmet ulaştırdıklarını söyledi.
Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirirken, hizmet ağına yeni eklenen tüm ilçelerde de alt yapı başta olmak üzere her alanda önemli yatırımları başlatan Büyükşehir Belediyesi, hizmette aksamanın yaşanmaması için tüm ilçelerdeki şantiyeleri yeni ekipman ve iş makineleri ile donatıyor. İlçelere has oluşturulan makine parkurları ile iş makinelerinin bir ilçeden başka ilçeye taşınmasının önüne geçilirken, böylelikle çalışmaların daha kısa zamanda sonlandırılması amaçlanıyor. Özellikle yol yapım çalışmalarında kullanılacak 7 adet yeni greyder Büyükşehir hizmet filosuna eklenirken, toplam greyder sayısı da 30’a çıkmış oldu.
Hizmette zaman kaybı yok
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş makinelerinin bir ilçeden başta bir ilçeye taşınmasıyla yaşanan zaman kaybının önüne geçmek amacıyla merkez dışında 10 ayrı bölgede şantiyeler oluşturduklarını belirterek, tüm şantiyeleri de yeni hizmet araçlarıyla donattıklarını söyledi. Toplam 1070 mahalleye gece gündüz hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Altepe, “Hizmetin aksamadan, sağlıklı bir şekilde sunulması için güçlü makine parkına ihtiyaç var. Biz de alet işler el övünür mantığıyla araç filomuzu her geçen gün güçlendiriyoruz. Yeni aldığımız 7 greyder de yaklaşık 6 milyon liraya mal oldu. 17 ilçede yol yapım çalışmaları arazi ve tarla yollarının düzenlenmesinde kullanılacak yeni araçlarımız hayırlı olsun” dedi.

 

İzlenme: 7540
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78